Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una seixantena d'establiments opten als 'Guardons a la continuïtat empresarial' que es lliuraran aquest dijous

dimecres 28 novembre 2007

Una seixantena d'establiments ha presentat en total la seva candidatura als 'Guardons a la continuïtat empresarial' que es lliuraran per primera vegada a Salou aquest dijous 29 de novembre a les 20.30 hores, en el transcurs d'un acte que se celebrarà al Teatre Auditori (TAS). En aquest acte, hi seran presents diferents autoritats, com ara el secretari general d'Economia i Finances de la Generalitat, Martí Carnicer i representants municipals.

Aquests guardons tenen com a objectiu premiar aquells empresaris, empreses i establiments comercials, dels diferents sectors econòmics de la ciutat, amb una notòria antiguitat. Es tracta d'agrair-los així la seva trajectòria de servei i atenció al públic, mitjançant l'adaptació contínua a l'evolució de les necessitats dels ciutadans i els clients.

En concret, s'han establert cinc categories, en funció de l'antiguitat que tenen els establiments (30, 35, 40, 45 o 50 anys) i també s'atorgaran guardons a pioners del món empresarial de Salou. En total es lliurarà una quarentena de diplomes, precisa el regidor responsable de l'àrea de Promoció Econòmica, Marc Montagut, tot avançant que l'establiment més actiu que continua viu encara a l'actualitat data de l'any 1953.

'Amb l'organització d'aquest esdeveniment, el consistori vol reconèixer la importància que té el teixit empresarial salouenc en el bon funcionament del municipi', va assenyalar fa unes setmanes Montagut.

L'entrada a l'acte previst al TAS serà gratuïta. No obstant això, els interessats en assistir-hi hauran de trucar al següent telèfon de l'Ajuntament: 977 35 55 55 si volen assegurar-se un seient. Hi haurà aperitiu per a tots.

Posteriorment, hi ha previst un sopar de pagament. Aquells que desitgin prendre-hi part han de trucar al mateix telèfon abans assenyalat.

Document Actions