Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una trentena d’alumnes de l’IES Jaume I Salou participen del curs de nutrició i envelliment

L’organitza l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer juntament amb la regidoria de Salut Pública

dimarts 09 octubre 2012

Els alumnes de primer curs del grau mig d’Atenció a Persones Dependents (APD) de l’IES Jaume I -que inclouen aquestes sessions formatives dins del seu àmbit curricular- s’han sumat a les classes de cuina saludable que imparteix la dietista-nutricionista i Màster en Envelliment i Salut, Mònica Chica gràcies a un acord entre l’associació de Familiars d’alzheimer de Salou (AFAS) i la regidoria de Salut Pública.

En la benvinguda als alumnes el president d’AFAS, Pascual Roche, va destacar la importància de la formació i de la sensibilitat que s’ha de tenir vers la gent gran i molt especialment en qüestions d’alimentació. En aquest sentit, el regidor de l’àrea, Ramon Pascual, va destacar que “la formació és un actiu que us acompanya sempre, que us pertany i que us pot ajudar en la vostra superació com a persones i dins el món laboral” i per tant- va afegir- “us encoratjo a que ho aprofiteu”.

L’especialista, en aquest curset de dues sessions, ensenya tècniques de cocció adaptades al gust i a les necessitats  d’aquest públic objectiu. Demà dimecres tindrà lloc la darrera de les sessions que s’impartirà des de les 10 del matí i fins a les 12 del migdia al parc Botànic

Galeria d'imatges

taller.JPG
taller.JPG

Document Actions