Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una trentena d’establiments participa a la 25ena edició del concurs d’aparadors de Nadal

El 7 de desembre s’hauran de tenir enllestits els aparadors

dijous 03 desembre 2009

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Salou ja ha tancat el període d’inscripcions per al XXV concurs d’aparadors de Nadal que se celebra al municipi. El proper dia 7 de desembre s’obrirà el concurs que durarà fins el 6 de gener, coincidint amb la campanya nadalenca.

Durant aquests dies, tècnics de comerç de l’Ajuntament de Salou, visitaran els establiments de forma aleatòria per tal de valorar-los. Els comerciants que prèviament hauran escollit entre la categoria d’aparador lliure o la de pessebre, alhora de decorar els seus establiments, s’hauran de regir per la normativa facilitada des de la regidoria de comerç i no podran canviar en l’últim moment ni participar en les dues a la vegada.

El Regidor de Comerç, Pedro Lavilla, ha explicat que: “amb aquesta iniciativa volem fer partíceps un any més als comerciants de les festes nadalenques i volem que els compradors es sorprenguin al veure els aparadors dels participants ja que n’hi ha de molt originals”. Els guanyadors de cada categoria es donaran a conèixer el dia que finalitzi el concurs.

Document Actions