Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una trentena d'alumnes de l'aula d'acollida de l'IES Marta Mata, de visita a l'Ajuntament de Salou

divendres 10 octubre 2008

Una trentena d'alumnes de 1er a 4t d'ESO de l'aula d'acollida de l'IES Marta Mata de Salou, d'entre 12 i 16 anys, aproximadament, van visitar dimecres passat l'Ajuntament de la localitat i van entrevistar l'alcalde, Antonio Banyeres; i el regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya. Els joves, acompanyats per les professores Gemma Domingo i Susana Solanes, van interessar-se sobretot per la vida personal dels dos representants municipals. Així els van preguntat per les seves aficions, la seva família, el seu equip de futbol preferit, etc.

Aquesta activitat, com moltes altres en què participaran els alumnes de l'aula d'acollida d'aquest institut durant aquest curs, té com a objectiu donar a conèixer als joves el seu entorn i les instal·lacions, equipaments i serveis de què disposen a la població.

Cal tenir en compte, segons va apuntar Solanes, que aquests nois i noies són de procedència molt diversa. N'hi ha, per exemple, de Rússia, Colòmbia, Equador, Xina, Cuba, Geòrgia, Senegal, Nigèria, República Dominicana i Romania.

Document Actions