Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una trentena d'establiments participen en el 'Circuit Calamar: Rally de tapes per Salou'

Aquest nou circuit gastronòmic tindrà lloc del 6 al 25 de novembre coincidint amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada. Per només 2’5 euros amb beguda inclosa, les tapes se centraran en el calamar

dimecres 31 octubre 2012

 Una trentena d’establiments de Salou participen a la nova, interessant i divertida ruta de tapes pel municipi del 6 al 25 de novembre. Es tracta del “Circuit Calamar, Rally de tapes per Salou” una iniciativa que ha comptat amb una molt bona acollida per part del sector restaurador. El “Circut Calamar, Rally de Tapes per Salou”oferirà als habitants de Salou però també a totes aquelles persones de poblacions veïnes una interessant proposta gastronòmica amb el segell de qualitat de sempre del sector restaurador del municipi. La ruta estarà disponible als diferents establiments adherits tots els dies del 6 a l’11 de novembre, mentre que del 12 al 25 s’oferirà dijous, divendres i els caps de setmana.

Degustacions per només 2,5 euros
En aquest cas, per només 2,5 euros amb beguda inclosa, els participants podran degustar exquisides tapes que se centraran en el calamar, bé perquè continguin aquest ingredient o bé perquè estiguin inspirades en la seva forma, color o textura. De la mateixa manera, igualment innovador en aquesta ocasió és el fet que el circuit de tapes coincideixi amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada pel municipi aprofitant les sinèrgies que es puguin generar entre tots dos esdeveniments. De la mateixa manera que en altres ocasions, els clients realitzaran la ruta i al completar la degustació d’un mínim de 5 tapes diferents amb els corresponents segells, podran participar en el sorteig final dipositant el seu desplegable amb les dades complimentades a la urna repartida pels diversos establiments. El sorteig està previst que es realitzi la setmana del 10 de desembre davant un jurat de l’Ajuntament de Salou.
‘Circuit Calamar, Rally de tapes per Salou’ és una iniciativa de l’Ajuntament de Salou que compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou.

Una ruta compromesa amb l’entorn
En aquesta ocasió, els mapes desplegables amb la informació de la ruta i les tapes ofertades tindran un valor simbòlic d’1 euro per unitat que anirà íntegrament destinat a les associacions contra el càncer de Salou. També està previst que el proper dia 17 de novembre sigui el Dia de la Tapa Solidària
en què les associacions tindran diferents punts en el municipi per tal de recaptar fons amb una tapa solidària. D’aquesta manera doncs, el ‘Circuit Calamar, Rally de Tapes per Salou’ esdevé una iniciativa gastronòmica que no vol deixar de banda la solidaritat i el suport a aquelles persones i entitats que cada dia lluiten per vèncer el càncer: Associació Espanyola Contra el Càncer, Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, Freesia Group i Lliga Contra el Càncer.
La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Reyes Pino -després d'agrair el suport de la trentena d'establiments de Salou que s'han adherit a la iniciativa i a l'Associació comercial 365 dies- ha explicat que "estem davant d'un circuit de sabors que té com a element bàsic el calamar". En aquest sentit, Pino, ha justificat el perquè de les dates: "d'una banda perquè coincideix amb el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada i els volem oferirs als milers de visitants un altre atractiu; però, a més, també perquè el novembre se celebra la festa del calamar a Salou amb una llarga tradició i és un element que volem promocionar". Per la seva part, el president de l'Associació Comercial Salou 365 dies, Juli Vilaplana, ha comentat com en aquesta nova edició s'han introduït canvis com ara la tapa solidària en favor de les 4 associacions que lluiten contra el càncer al municipi i la venda del plànol dels establiments participants al Circuit del Calamar per un euro; també en favor de les associacions. "Tenim un circuit que és una gran arma de promoció de la nostra gastronomia", ha assenyalat, tot recordant que dins l'Associació s'ha impulsat una nova àrea dedicada als establiments gastronòmics.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

DSCN8840.JPG
a_taula.JPG
CircuitCalamar_planol52.jpg
CircuitCalamar_planol51.jpg
a_taula.JPG
tots.JPG

Document Actions