Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una vintena d’emprenedors/es desenvolupa noves startups relacionades amb el sector turístic, dins del projecte #SalouDigitalHub

dimecres 01 desembre 2021

Aquest cap de setmana, del 26 al 28 de novembre, ha tingut lloc la primera edició del Salou Startup Weekend, de la mà d’Startsud Studio, a les instal·lacions de PortAventura World

És un primer pas per tirar endavant un projecte real d’empresa. La proposta guanyadora ha estat la de l’equip Gamytours, una plataforma de creació de rutes turístiques gamificades

L’alcalde de Salou, Pere Granados, que va participar a la cloenda de la jornada, va fer referència a la recerca dels nous productes turístics que es duu a terme des del Patronat de Turisme


Una vintena d’emprenedors/es ha participat aquest cap de setmana a la primera edició del Salou Startup Weekend, que Startsud Studio ha organitzat en un dels pavellons de PortAventura World, dins del projecte #SalouDigitalHub.

L’equip Gamytours va resultar escollit guanyador, després d’una votació ajustada. Els premiats van rebre un reconeixement i un lot de llibres de gestió i management. Després de l’experiència, #SalouDigitalHub treballarà, ara, per transformar en realitat els projectes que es van desenvolupar durant tot el cap de setmana. Aquest és un primer pas que servirà perquè els seleccionats treballin per tirar endavant una proposta real d’empresa.

Un startup weekend és un cap de setmana intensiu en què els participants treballen per desenvolupar una idea de negoci i posen les bases d’una nova startup, en poques hores. En aquesta ocasió, els vint emprenedors s’han agrupat en quatre equips. El guanyador ha estat Gamytours, una plataforma de creació de rutes turístiques gamificades.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Dinamització, Hèctor Maiquez, hi van ser presents pel lliurament de premis i les funcions de jurat.

L’alcalde va explicar als participants el treball amb els nous productes turístics que es duu a terme des del Patronat de Turisme de Salou per tal de desestacionalitzar la temporada. També va parlar de la importància de l’aplicació de les noves tecnologies i la digitalització. Finalment, va agrair a la regidoria de Dinamització Econòmica, la seva participació, així com també la col·laboració de PortAventura World.

Per la seva part, Hèctor Maiquez, va valorar l’esforç d’emprenedoria i les qualitats de les persones que han participat, posant a prova la seva capacitat de treball i el seu enginy, així com la seva visió de futur i la seva creativitat.

#SalouDigitalHub és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Salou i les principals empreses del sector turístic de la Costa Daurada. La iniciativa es desenvolupa conjuntament amb Startsud Studio, el venture builder de la Catalunya Sud, i té el doble objectiu de crear noves startups del sector i atreure nòmades digitals a Salou.

Aquest Diumenge passat a la tarda els equips van presentar el seu projecte davant d’un jurat integrat per Mònica Boquera (delegada d’Acció al Camp de Tarragona); Hèctor Maiquez (regidor de promoció econòmica de Salou); Sergi Novell (Accomodation Director de Camping & Resort Sangulí); i Sergi Novo (gerent del Clúster TICSud).

Galeria d'imatges

SALOU STARTUP WEEKEND (2).jpg
SALOU STARTUP WEEKEND (3).jpg
SALOU STARTUP WEEKEND (4).jpg
SALOU STARTUP WEEKEND (5).jpg
SALOU STARTUP WEEKEND (9).jpg
SALOU STARTUP WEEKEND (6).jpg
SALOU STARTUP WEEKEND (8).jpg
SALOU STARTUP WEEKEND (7).jpg

Document Actions