Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una vintena de fotografies espectaculars de fauna i natura de Ferran Aguilar envaeixen el TAS de Salou

dissabte 06 juny 2015

 L'exposició, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, es podrà veure fins al 21 de juny

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, la regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental ha organitzat una mostra fotogràfica que posa de relleu la importància de tenir cura dels éssers vius com a part fonamental de la vida al planeta. Així, a través d'una exposició del més que reconegut fotògraf de natura Ferran Aguilar es poden veure prop d'una vintena d'imatges de tot tipus d'animals; des del linx, a sargantanes, ocells o altres rèptils. Les imatges de colors molt vius reflecteixen una part de la vida íntima d’animals que viuen en la península Ibèrica als seus hàbitats. Algunes d’aquestes imatges s’han premiat en concursos nacionals i també internacionals.
Aquesta mostra vol valorar l’estima pel medi ambient a través de la imatge. La regidora de Salut Pública i Qualitat Ambiental en funcions, Núria Buira, acompanyada d'altres regidores del govern, ha assenyalat que “en la nostra societat estem en el dia a dia fent nous aprenentatges però sovint ens oblidem d'on venim. Cal potenciar la nostra estimació per la natura i pels éssers vius”. La regidora ha destacat com algunes de les imatges d'Aguilar han guanyat Lux Or o el premi Foto Nikon 2012 Natura, entre d'altres.
El fotògraf, que s'ha definit com a “naturalista” ha expressat que la seva vocació va néixer de la mà de Fèlix Rodríguez de la Fuente. Des d'aleshores va tenir clar que es volia dedicar a la imatge, ja que “La sensibilització i la protecció són els motius pels quals treballo”, ha afegit.
Les imatges de gran format ( 60 x 100 cm) s’acompanyen d’una explicació general, les dades tècniques de realització i algunes curiositats sobre la biologia de l’espècie. Aquesta exposició estarà instal·lada al passadís del Teatre Auditori Salou (TAS) i es podrà veure fins al 21 de juny.

Document Actions