Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una vintena de persones s'ha apuntat ja a la banda de música municipal

dimarts 02 octubre 2007

Una vintena de persones van acudir dimecres passat a la convocatòria feta per l'Ajuntament de Salou per trobar ciutadans interessats en formar part de la banda de música municipal.
A la cita hi van ser presents el regidor de Cultura, Paco Gaya, i el director de la futura banda, Josep Roda. Tots dos van explicar-los el projecte de creació d'aquest conjunt i van emplaçar-los per al proper dimecres, 3 d'octubre, a les 19 hores, al mateix lloc on dimecres passat es van reunir (la Sala Mediterrània del Teatre Auditori de Salou).
Aquest dia tindrà lloc la prova inicial amb l'instrument que cadascú d'ells té pensat tocar i es farà la primera valoració de nivell.
A aquesta propera trobada poden assistir-hi no només les persones que s'hi van presentar a la cita d'ahir, sinó totes aquelles, de Salou o de les rodalies, que tinguin coneixements mínims d'un instrument i que vulguin prendre part en aquesta iniciativa. No hi ha límits d'edat.
Les previsions són que es puguin començar els assajos la primera setmana d'octubre i que la primera actuació pugui tenir lloc al Nadal.

Document Actions