Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una vuitantena de cotxes d'època mostren els seus encants al passeig Jaume I

diumenge 28 setembre 2014

La pluja ha deslluït la quarta edició del Ral·ly Clàssics Costa Daurada

 

Salou ha viscut avui la quarta edició del Ral·ly clàssics Costa Daurada que, un any més, ha organitzat el Club de Vehicles Clàssics de Salou. En aquesta quarta edició, s'ha dut a terme un recorregut de 30 quilòmetres però les inclemències del temps han fet enrere alguns dels participats els quals, amb els seus descapotables de gran valor, han preferit no participar en aquesta festa del vehicle clàssic. Finalment han estat uns vuitanta els vehicles que han recorregut la distància entre Salou, Cambrils i la Pineda i han acabat amb una exposició a l'aire lliure deslluïda per la pluja. Un grup de batucada ha estat ambientant el matí al passeig més ple de paraigües que de banyistes.

 

Als voltants de la una del migdia s'han lliurat els premis als participants, amb la novetat que enguany s'ha fet una distinció especial als cotxes participants de l'època de la postguerra. A més, a tots els participants sel's ha lliurat una placa de fusta commemorativa del Ral.li com a participant de la quarta edició.
El premi principal la Salonia de Plata, símbol del Rally, i obra original de l´artista joier Joan Blázquez al cotxe més espectacular ha anat a parar a mans d'un Vauxhall del 1904; el més antic dels participants i que ha guanyat diversos premis en certàmens d'Europa i propietat d'Alexis Llaveria i també s'han lliurat altres premis per a les diferents categories als cotxes millor conservats i millor restaurats, els quals han repartit l'alcalde, Pere Granados i els regidors d'Esports, Felip Ortiz i de Turisme, Benet Presas a més d'algun altre membre del jurat. Alguns dels vehicles premiats han estat un Dodge Brothers de 1923; un Rolls Royce Phantom I del 1924; un Morgan del 53 o un MG del 1954. L'alcalde, Pere Granados, també ha rebut una placa d'agraïment pel suport institucional al ral·ly, així com també el cap de la Policia Local, José Luís Gargallo, per la col·laboració dels agents de la policia.

 

Enguany, el jurat ha estat format per el Joan Lluís Sans membre del jurat del ral.li de Sitges, Antón Ferrer, organitzador de la Fira Epocauto de Reus de cotxes clàssics, Francesc Roca representant del club de Bages (club més gran d´Europa amb més de 5.000 socis) i  David Martín com a representant de la Junta Directiva del Club Vehicles Clàssics Salou.

Galeria d'imatges

portada_cotxes.jpg
P1070168.JPG
P1070258.JPG
P1070175.JPG

Document Actions