Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Unes 200 persones participen en el XXIè Interclub Vila de Salou

dimarts 21 agost 2007

Unes 200 persones, procedents de 63 equips diferents d'arreu de Catalunya i també d'Osca, van participar diumenge passat, dia 19 d'agost, en el XXIè Interclub Vila de Salou. Aquest torneig organitzat per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i el Club Petanca Salou es va disputar en dues categories: sènior masculí i sènior femení. Els guanyadors de la categoria sènior masculí van ser, per aquest ordre: el CP Campo Claro (Tarragona) ; el C.P La Mina (Barcelona) i el C.P Salou (Tarragona). En la categoria de sènior femení, el C.P La Masia va quedar primer; el C.P Hort d'En Simó, de Riudoms (Tarragona), segon; i el C.P La Masia, tercer.
El XXIè Interclub de Salou va tenir lloc de les 9 a les 20 hores a les instal·lacions del Club Petanca de Salou, situades entorn del carrer Tarragona. A aquest acte hi va assistir el regidor d'Esports del municipi, Daniel López, qui va lliurar els trofeus als guanyadors.
(A la fotografia es veu l'equip sènior masculí del C.P Salou, amb el president del seu club i el regidor d'Esports; i els trofeus corresponents al tercer premi).

Document Actions