Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Unes 35 associacions de Salou sumen esforços en la cinquena edició de la Fira d’Entitats

dimecres 06 maig 2015

Aquest dissabte 9 de maig s’inaugurarà la mostra ubicada a la plaça de les Comunitats Autònomes i al passeig Jaume I

 

Prop de 35 associacions del municipi participaran aquest dissabte a una nova edició de la fira d’entitats del municipi que, per cinquè any consecutiu, pretén donar a conèixer la riquesa i el gruix d’activitats que duen a terme moltes persones en el seu temps lliure; com a enriquiment personal i també en benefici de la societat. La trobada, que arrencarà a les 10 del matí amb la inauguració dels estands,  s’allargarà fins a les 9 de la nit.

La mostra, que s’ubica al passeig Jaume I, al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, anirà oferint al llarg del dia activitats des d’una cercavila, exposició de vehicles clàssics, festival folklòric aragonès, exhibició de dansa, partides d’escacs, exposició de vehicles i material de la Policia Local. A més, paral·lelament, al llarg de tot el dia, hi haurà exposició de quadres; tallers de rus; inflables, entre un llarg etcètera.

La Fira és un espai que aglutinarà per quart any consecutiu el moviment associatiu de la ciutat i el voluntariat que ho fa possible. La fira, com ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Maria José Rodríguez,  té per objectiu conèixer els projectes de  les entitats, i que el ciutadà pugui gaudir de la seva gran varietat d’activitats i propostes, en àmbits tan diversos com el lleure, la cultura, la joventut, la gent gran, les festes, les tradicions populars, els esports, la salut o la protecció dels animals, entre d’altres.

Les entitats participants són: Cáritas Interparroquial De Salou; Associació Assistència Social Eluzai; Associació Cubana A Catalunya; Associació Cubana A Catalunya; Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí; Assemblea Nacional Catalana; Associació Cultural Àrab; Associació Col·lectiu Senegalès Tarragona ; Asociación Cultural Aragonesa; Nanos I Mulassa; Ball De Bastons De Salou; Associació  De Familiars d’Alzheimer De Salou (Afas); Associació Intercomarcal De Consumidors de Cat- AICUC; Sos Gat Salou; Associació Asperger Camp De Tarragona; Club Nàutic De Salou; Club Escacs Salou; Club Natació Salou; Associació Aiguamarina; Unió Esportiva Salou; Club Futbol Americà Almogàvers; Club Handbol Salou; Club Volei Platja Salou; Club Patí Salou; Ass. Esportiva Sincro Valfago; Club Basquet Salou; Club Vehicles Clàssics Salou; Salou Club Esportiu; Secció Comarcal  U. R. E.  C. Daurada  i, finalment, la Policia Local de Salou.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

firaentitats.jpg

Document Actions