Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Unes 450 persones s'han inscrit ja a la Mitja Marató de Salou

dimarts 06 novembre 2007

A hores d'ara unes 450 persones s'han apuntat ja a la Mitja Marató de Salou, que se celebrarà el proper diumenge 11 de novembre. Les inscripcions, però, es podran fer fins el mateix dia de la cursa i les previsions són que durant aquests dies se sumin molts més, fins a un límit màxim de 800 participants.

La majoria dels inscrits, amb una mitjana de 40-50 anys, són de la demarcació de Tarragona, tot i que hi ha un col·lectiu important de barcelonins i un grup més reduït d'anglesos, segons expliquen fonts de l'empresa organitzadora de la marató, Thisplay.

Aquestes persones i les que s'apuntin en el futur a la quarta edició d'aquesta cursa impulsada per l'Ajuntament de Salou, seran distribuïts en dos grups: homes i dones; i cadascun d'aquests grups es dividirà en 6 categories, en funció de l'edat (han de tenir 18 anys com a mínim).

Els tres primers homes i les tres primeres dones rebran 300, 200 i 100 euros, respectivament. També hi haurà un trofeu especial per al salouenc i la salouenca que quedin en primer lloc; i si algú aconsegueix batre la millor marca de les tres anteriors edicions de la marató, serà guardonat amb 150 euros. Cal recordar que la millor marca masculina se situa en 1 hora i 6 minuts; i la femenina, en 1 hora i 21 minuts.

Per aconseguir aquests guardons, hauran de recórrer una distància de 21.097 metres. La novetat en l'itinerari, que tindrà com a punt de sortida i de meta el Pavelló Municipal d'Esports, serà el pas per totes les platges del municipi, la qual farà el circuit més atractiu i divertit per als corredors. Aquest no serà l'únic element, però, que animarà els participants: el ritme de batucada en directe els acompanyarà durant molts trams i en acabar podran prendre part en una pasta-party, on podran recuperar forces.

Els corredors podran disposar, a més, de servei de guarda-roba, de dutxes i de vestidors i de la piscina climatizada, per relaxar-se amb un bany després de la cursa; i seran obsequiats amb una samarreta tècnica de running, entre altres regals. D'altra banda, hi haurà avituallament líquid per a tots ells cada 5 quilòmetres.

'Hem volgut tenir cura de tots els detalls i hem fet un gran esforç per millorar l'organització d'aquest esdeveniment esportiu que torna a celebrar-se després de 3 anys', ha assenyalat el regidor d'Esports, Daniel López. Amb aquest afany perquè tot funcioni correctament, una quarentena d'agents de la Policia Local i una cinquantena de voluntaris s'encarregaran de vetllar pel bon desenvolupament de la cursa i per la seguretat de tots els ciutadans.

Recordem que els interessats en apuntar-se a aquesta marató, poden fer-ho a la Piscina Municipal de Salou, a la botiga de Salou Virginia Bay; o als comerços de Barcelona anomenats Bikila, Runner's World, Deportes Atleta's i Esportíssim. Les inscripcions poden efectuar-se també través d'Internet, en concret, a través de la pàgina web www.atletisme.com. El preu és de 16 euros.

La Mini Cursa Infantil, una altra de les novetats

A banda de la Mitja Marató, se celebrarà per primera vegada la Mini Cursa Infantil. Aquesta cursa està adreçada als alumnes de primària dels centres educatius de Salou i tindrà 1 quilòmetre i mig de recorregut (el primer tram del traçat dels adults). Els nens i nenes participants sortiran 10 minuts més tard que els adults i al finalitzar rebran uns obsequis. Seguidament, podran gaudir d'una festa pensada per a ells a la Plaça de la Pau.

Els infants podran prendre part en aquesta activitat organitzada per la Regidoria d'Esports de forma gratuïta i podran inscriure's el mateix dia d'aquesta. La recollida dels dorsals, però, està prevista a les 9.30 hores, davant el poliesportiu.

Document Actions