Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Uns 150 alumnes participen en el Programa de formació pioner per a estudiants de batxillerat

El director comercial de Port Aventura, Betim Budzaku, ha realitzat una conferència sobre la importància de “innovar, sorpendre i emocionar” en l’estratègia comercial.

dimecres 12 maig 2010

El director comercial de Port Aventura, Betim Budzaku, ha protagonitzat avui l'acte de cloenda del programa de formació per a estudiants de batxillerat de l'Escola Superior de Comerç de Costa (ESCC), del primer curs acadèmic 2009/10. Betim ha realitzat la conferència magistral que va tenir com a títol: "L'aposta del comerç obert d'oferta integral per a un mercat global". Budzaku ha destacat que "el secret de Port Aventura es basa en el triplet de la innovació, la sorpresa i l'emotivitat ". Segons el director comercial del parc temàtic, "aquests tres eixos vertebradors de la nostra acció comercial ens permeten registrar un volum anual de quatre milions de visitants, xifra que esperem incrementar en dos milions més en els pròxims anys".

En el transcurs de l'acte, els prop de 150 alumnes participants del programa de formació per a estudiants de batxillerat de la ESCC van rebre el seu diploma d'acreditació acadèmica de la mà de Pere Granados, alcalde Salou; Pedro Lavilla, Regidor de Comerç, Jesús A. Marmol, director de la ESCC i de Montse Vallès, directora de l'IES Jaume I de Salou.

L’alcalde ha remarcat que aquest tipus de formació "permet sumar esforços per dotar de coneixements als nostres joves sobre un sector econòmic tan important a la nostra ciutat com és el comercial" i ha afegit que "l’Ajuntament s’està implicant en totes aquelles polítiques encaminades a la formació dels joves en aspectes que els orienten a ser futurs empresaris".

El programa s'ha desenvolupat en aquest primer curs acadèmic 2009/10 com una acció docent pionera dins del cicle "Comerç i Emprenedoria" de l'IES Jaume I de Salou. L'èxit del programa formatiu, que posa continuïtat a l'oferta d'un cicle de comerç per a estudiants de batxillerat que des de feia dos anys ja no es realitzava a Salou per falta de demanda, continuarà en una segona edició i amb novetats a partir del proper curs acadèmic 2010/11.

L'objectiu de l'Escola Superior de Comerç de Costa en desenvolupar programes formatius específics per al col·lectius d'estudiants de batxillerat és la de crear ponts de coneixement entre la formació secundària i la superior, de cara a revaloritzar l'activitat professional de l'empresari i directiu del sector comercial i de serveis davant les noves generacions dels municipis de costa.

En l'acte de cloenda del programa de formació per a estudiants de batxillerat de l'Escola Superior de Comerç de Costa (ESCC) van estar presents diversos agents socials, com el delegat de la Confederació de Comerç de Catalunya a Tarragona, Sergio Albarrán, el gerent de la CEPTA, Xavier Borrell i el director de zona de la Caixa a Salou, Rafael Bel.


Galeria d'imatges

DSCN2678baixa.JPG
Diploma.JPG

Document Actions