Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

V PREMIS 30 D'OCTUBRE A LA CREATIVITAT INFANTIL I JUVENIL 2006

dijous 26 octubre 2006

Estimular i promoure la creativitat en els infants de Salou es l'objectiu principal dels V Premis 30 d'Octubre a la Creativitat Infantil i Juvenil. Aquest premis son un recorregut per els diferents àmbits que fan referència a la creativitat i originalitat i posa especial atenció en les creacions dels nostres nens i joves.

Des de les diferents escoles s'ha potenciat aquest concurs creatiu per a que els nens d'entre 6 a 18 anys facin de la seva expressió més interna, una manifestació de imaginació i creativitat en diferents estils d'expressió. Els participants han presentat les seves creacions en diferents especialitats creatives i camps expressius com la pintura, el dibuix, el còmic, la fotografia, la poesia, la prosa, els articles d'opinió'

Els participants i aspirants als premis van presentar les seves obres i creacions fins al 10 de juny de 2006. Durant tot aquest temps el jurat, format per persones vinculades al món de les arts plàstiques, de les lletres i de l'ensenyament, i presidit pel Regidor de Cultura i Ensenyament, Pere Granados, ha estat deliberant per donar els premis a aquells que més han desenvolupat la seva part més creativa.

Així, el proper 27 d'octubre, es farà l'entrega de premis que tindrà lloc en un acte solemne al teatre Auditori de Salou amb dos parts; a les 17.30 hores, es lliurarà els premis als grups A i B ( es a dir, de 6 a 9 anys) i a les 19h es farà el mateix amb els grups C, D, E, F i G ( de 10 a 18 anys). Els premis son diferents per cada grup i segons la modalitat on han participat adequant-se a la edat dels concursants. A tots els participants se'ls farà entrega d'un diploma i un obsequi de participació.

Segons el regidor de Cultura, Pere Granados, 'Aquests premis representen per al nostre municipi i per a tots els participants, el fet de reconèixer amb la seva dedicació, tot el potencial creatiu, que dignifiquen i contribueixen a construir de manera activa la vida sociocultural de Salou'.


Document Actions