Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Valoriza Facilities guanya la concessió de la neteja de diversos equipaments públics de Salou

dimecres 01 juliol 2009

Nova concessió per la neteja dels serveis i equipaments públics municipals

L'empresa Valoriza Facilities S.A.U., que pertany al grup Sacyr Vallehermoso especialitzada en el manteniment integral d'immobles, ha estat la guanyadora del concurs convocat per l'Ajuntament de Salou per a la neteja dels serveis i equipaments públics municipals. En aquest sentit, i un cop finalitzada l'anterior concessió, s'ha adjudicat mitjançant concurs públic a aquesta nova empresa, la que ha obtingut una major puntuació.

El cost de l'adjudicació final ha estat de 763.333 euros (IVA inclòs) i s'han presentat tres empreses. El plec de condicions era obert i en el criteri de valoració s'ha buscat l'oferta més avantatjosa. Les altres dues empreses que es van presentar al concurs han estat Fomento de Construcciones y Contratas i una UTE formada per Sanmartín y Martínez SLU i Serveis Integrals de Manteniment Rubatec S.A.

Tal i com ha explicat l'alcalde de Salou, Pere Granados, l'empresa mantindrà tot l'equip humà que fins ara realitzava les tasques de neteja, subrogant d'aquesta manera el personal. La seixantena de treballadors encarregats de mantenir nets els serveis i equipaments municipals rebran un curset de formació en la prevenció de riscos laborals en la neteja d'edificis i locals.

Document Actions