Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Vila-seca, Salou, Cambrils i PortAventura homenatgen al sector turístic a Moscou

Pràcticament tots els grans tour operadors hi van ser presents. PortAventura va organitzar un gran espectacle especialment per a l'esdeveniment

divendres 20 setembre 2013

Per segon any consecutiu, els Patronats de Turisme de Salou i Cambrils, als que s'ha sumat enguany el de Vila-seca han organitzat amb la col·laboració de PortAventura i d'alguns dels hotelers del territori, un sopar d'agraïment i homenatge a la feina feta aquesta temporada per part dels tour operadors russos i receptius i, que ha permès tancar la temporada amb unes molt bones xifres respecte aquest mercat.

L'acte va comptar amb més de 70 persones, d’entre les quals cal destacar els representants dels Patronats de Turisme, el Cònsol i altres alts càrrecs de l’Ambaixada Espanyola a Moscou, els principals tour operadors i receptius, mitjans de comunicació, a més de tots els empresaris desplaçats a Rússia amb motiu de la fira Leisure.

PortAventura va ser l'encarregada de portar fins a Moscou els seus espectacles i el personatge de Woody, que van acompanyar als convidats durant la vetllada. Més de quinze artistes van acostar l'oferta lúdica del parc als més de 70 assistents al sopar, un esforç organitzatiu i de producció que tothom va valorar molt positivament.

Segons les paraules del regidor de Cambrils, Xavier Martí, l'èxit del sopar és la mostra del bon posicionament que té el nostre territori en el mercat rus. Martí va agrair la col·laboració del sector privat en la celebració de l'esdeveniment, i va significar la importància de treballar plegats en un mateix sentit entre administracions, empresaris turístics i tour operadors. El regidor va constatar que la línia de col·laboració amb els empresaris és imprescindible i que és el camí que des dels municipis s'està seguint, potenciant i incrementant en cada acció.


Benet Presas va ser l'encarregat de conduir l'homenatge que els Patronats de Turisme de Salou, Vila-seca i Cambrils, juntament amb PortAventura i els empresaris turístics van dedicar als membres de l'oficina de promoció de Moscou per al Països de l'Est, encapçalada pel seu director Josep M. Perramon, pels vint anys de feina des de l'obertura del centre i per haver estat un factor clau en el coneixement, i creixement del mercat en el nostre territori, pes que ens ha portat a ser la primera destinació receptiva de turistes russos a tot l'Estat.

Xavier Graset, per la seva part, va traslladar a tots els assistents la felicitació pels resultats de la temporada i va voler destacar que no és un fet aïllat, ni casual, sinó que és conseqüència directa de la feina que van començar a fer principalment els empresaris fa més de vint anys, sempre colzats pel centre de promoció turística de Catalunya, i pels Patronats de Turisme que no han deixat de participar en les principals fires, com la Mitt, i en workshops, ...

Cal esmentar també que un gran nombre d'empresaris dels municipis de Salou, Vila-seca i Cambrils han estat treballant aquests dies a la Leisure de Moscou, fira en la qual es comencen a tancar els acords per a la propera temporada. D'aquí la seva importància.

Consolidar i mantenir les xifres del mercat rus assolides aquest any són els objectius que els Patronats de Turisme s'han fixat i amb els que ja estan treballant el Pla d'Accions del 2014. Així mateix, els regidors desplaçats a Moscou, també han aprofitat per tancar les noves accions de promoció que duran a terme la pròxima temporada.

Galeria d'imatges

untitled_2.jpg
untitled_3.jpg

Document Actions