Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Vint persones comencen a treballar a l’Ajuntament de Salou, a través del Pla d’Ocupació Local ‘Jaume I 2021’

dimecres 01 desembre 2021

El regidor d’Ocupació, David González, i el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, han donat la benvinguda a les persones participants, aquest matí

 

L’Ajuntament de Salou, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), ha donat la benvinguda a les vint persones que comencen, avui dimecres, a treballar als diferents departaments del Consistori, a través de la sisena edició del Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2021”.

A l’acte, hi ha assistit el regidor d’Ocupació, David González, i el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán.

Aquest nou certamen dona feina a persones que es troben en situació d’atur. Enguany, s’han incorporat els perfils professionals de titulació universitària que es convocaven al Pla d’Ocupació "Torre Vella", per tal de fer una convocatòria única, més àmplia i amb més places.

El regidor d’Ocupació, David González, ha donat la benvinguda a les persones participants, i ha explicat que l’objectiu és “donar l’oportunitat als veïns i veïnes de Salou que es troben en situació d’atur de poder treballar a l’Ajuntament, en diferents projectes, i, d’aquesta manera, fomentar que adquireixin coneixements i experiència per la seva reinserció laboral”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, ha assenyalat que “totes les persones que treballem en aquest Ajuntament prestem un servei a la ciutadania de Salou”; i ha demanat als nous treballadors/es que siguin conscients de la responsabilitat que adquireixen, a partir d’avui i que s’impliquin a prestar el millor servei, des del seu àmbit. Per últim, els ha encoratjat a gaudir d’aquesta nova etapa, i els ha assegurat que “teniu al vostre abast tot el suport de l’Ajuntament, per a qualsevol consulta”.

Aquests treballadors i treballadores cobriran llocs amb perfils professionals de suport a la Brigada, en tasques de paleteria i de muntatge i instal·lacions. A més d’altres figures, com conserges d’instal·lacions municipals; dinamitzador/a juvenil; auxiliar recepcionista; gestor/a de programes i subvencions; auxiliar d’atenció a la ciutadania; agent cívic; tècnic/a de suport a la emprenedoria; tècnic/a d’inserció laboral; auxiliar de prospecció empresarial i tècnic/a en gestió ambiental. Els contractes són d’entre 3 i 6 mesos o un any.

El col·lectiu de persones escollides durà a terme diferents accions relatives a projectes de manteniment de la ciutat, com, per exemple, treballs de millores i manteniment; dinamització i realització d’activitats per a joves; atenció al públic; gestió de projectes mediambientals; suport i assessorament a la creació d’empreses o a la recerca de feina; i la informació a la ciutadania, en diversos aspectes.

El pla d’ocupació també inclou una part d’orientació laboral, oferta pel SOM.

L’Ajuntament crea aquests plans d’ocupació locals amb recursos propis, destinant una partida pressupostària, en aquest cas, 300.000 euros, per complementar els programes i subvencions que es fan des del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Galeria d'imatges

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
7.jpg

Document Actions