Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Viu l’experiència del Nadal a Salou

dilluns 28 novembre 2016

Aquest divendres l’alcalde encendrà les llums que ambientaran aquestes festes fins a Reis

Aquest divendres Salou enceta la nova il·luminació nadalenca amb un acte d’encesa simbòlic de l’arbre de Nadal que s’ha instal·lat a la cruïlla entre el carrer Barcelona i la Via Roma es donarà el tret de sortida oficial a la campanya comercial i d’ambientació. que enguany s’ha distribuït per les principals vies d’entrada al municipi i zones comercials: carrer Barcelona, Via Roma, Via Augusta, Ciutat de Reus o plaça Europa... a més de les entrades de totes les urbanitzacions i edificis d’interès.  En total, hi haurà uns 111 motius que engalanen la ciutat en aquestes dates tant.

En l’acte d’encesa hi participaran el cor infantil i mitjà de l’Escola de Música, i el Cor Gospel de Salou oferint varies nadales. Es repartiran caramels als més petits que assisteixin a la cita. Un cop inaugurada, es repartirà xocolata i vi calent entre els assistents. La nova il·luminació lluirà durant tota la campanya de Nadal i fins després de Reis, i estarà encesa tots els dies fins a la una de la matinada aproximadament.

Recordar que a partir del dia 8 de desembre, la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum ha organitzat una nova edició de la fira de Nadal coincidint amb Santa Llúcia. Aquest any la Fira tindrà lloc a la Plaça Sant Jordi del municipi i es podrà visitar fins el proper 11 de desembre. La regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, Martina Fourrier, ha explicat que “aquest any hem organitzat tot un seguit d’activitats per tal d’impulsar el comerç local, així com una fira de Nadal molt més dinàmica i participativa plena de novetats i sorpreses”.

A més de l’acte d’encesa, la regidoria de Promoció i dinamització Econòmica, juntament amb l’Associació Shopping Salou han organitzat un concurs fotogràfic amb el lema “Aquest Nadal, regala petons”, per tal d’impulsar les compres nadalenques en el municipi fins al proper 6 de gener. Els participants han de penjar una fotografia donant un petó amb la seva compra a Instagram i etiquetar @visitsalou i posar els hashtags: #petonsnadalSalou, #nadalSalou, #shoppingSalou i #visitSalou. La foto guanyadora serà premiada amb una càmera GoPro.

Galeria d'imatges

encesa_nadal.jpg
Regalapetons.jpg
EncesaLlumsNadal-01.jpg
2.jpg

Document Actions