Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

VOTACIÓ CONCURS CARTELLS NITS DAURADES del 3 al 15 de maig

dijous 04 maig 2006

Les 73 obres presentades al Concurs de Cartells de les Nits Daurades de Salou s'exposen del 3 al 15 de maig, al vestíbul de connexió entre l'Ajuntament de Salou i el Centre Cívic.

L'horari per visitar l'exposició és de 8h a 21h.

Votacions al mateix Ajuntament, al 1er pis, departament del Patronat de Turisme, de 8h - 15h omplint una butlleta o a través de l'enllaç de la web www.salou.org/Nits_Daurades.

Degut a l'èxit de participació s'ha hagut de canviar la ubicació prevista per realitzar l'exposició, de manera que les obres ja no s'exposaran a la Biblioteca Municipal tal i com s'afirmava a les Bases del concurs.

D'entre tots els vots rebuts se sortejarà un lot de productes del Patronat de Turisme de Salou. El sorteig es realitzarà davant del Secretari General de l'Ajuntament de Salou el dia 22 de maig de 2006. En el mateix acte es farà públic el cartell guanyador.

Recordem que el cartell guanyador serà la portada dels cartells anunciadors de les Nits Daurades 2006 i dels programes, i que el premi al guanyador, 2.000 ', s'entregarà durant la celebració d'algun dels actes de les Nits Daurades.

Document Actions