Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

XERRADES GESTIÓ EMPRESARIAL

dilluns 03 novembre 2003

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou, amb la voluntat d'intentar donar el màxim servei als empresaris salouencs, estem preparant unes xerrades sota el nom genèric de 'Gestió Empresarial' amb les quals esperem cobrir certes necessitats de formació que pugui tenir el col·lectiu d'empresaris salouencs.

Tot i que la iniciativa sorgeix de l'Ajuntament de Salou, ens posem en contacte amb els principals implicats, els empresaris salouencs, per conèixer quines són les necessitats o principals interessos en l'àmbit de la formació. Per aquest motiu s'ha enviat una enquesta a tots els locals de Salou que s'hauria d'emplenar i retornar a l'Ajuntament abans del 31 de juliol. D'aquesta manera podrem ajustar-nos més a les necessitats del col·lectiu empresarial.

Les xerrades es faran segons les preferències detectades en l'enquesta, es duran a terme en mesos on l'activitat turística no sigui tan elevada i s'espera aconseguir la màxima participació de la gent. Alguns dels temes que s'han proposat en l'enquesta són: franquícies, comerç electrònic, qualitat de servei i fidelització de clients, el turisme com a motor econòmic, els recursos humans a l'empresa, centrals de compra i creació d'empreses.

Per més informació dirigiu-vos a l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou (tel. 977 309 200; e-mail: melias@salou.altanet.org).

Document Actions