Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

XIV JORNADES DE CANT CORAL - V ANIVERSARI DEL COR JOVE VILA DE SALOU

dimecres 02 maig 2007

Els propers 3 i 5 de maig es celebraran a Salou les XIV Jornades de Cant Coral i el Vè Aniversari del Cor Jove Vila de Salou.

Els concerts i actes organitzats són els següents:

--DIJOUS 3 DE MAIG, a les 17.45 hores, al Teatre Auditori de Salou (TAS):
CONCERT A CÀRREC DE L'ESCOLA ELISABETH, CEIP EUROPA, CEIP SANTA MARIA DEL MAR, CEIP SALOU I CORAL ALBORADA

--DISSABTE 5 DE MAIG,MARATÓ MUSICAL PEL Vè ANIVERSARI DEL COR JOVE VILA DE SALOU:

- a les 11 h - a Via Roma, davant del Mercat Municipal: CONCERT A CÀRREC DEL COR JOVE VILA DE SALOU, QUARTET DE CORDA STACCATO, COR CRESCENDO DE L'IES JAUME I I QUARTET DE CORDA ABDELAZER.

- a les 12 h - a la Biblioteca : CONCERT A CÀRREC DEL COR DE L'ESCOLA ELISABETH, CNJUNT INSTRUMENTAL DE L'ESCOLA ELISABET, CR DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE SALOU, GRUP DE VIOLONCELS DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE SALOU I ORQUESTRA DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE SALOU.

- a les 18 h - a l'Escola Municipal de Música: CONCERT A CÀRREC DEL COR DE L'ESCOLA DE MÚSICA DE CAMBRILS, COR XÀLDIGA DE CAPELLADES, CORO ENARMONIA DEE SARAGOSSA, GRUP INSTRUMENTAL CLUSTER DE L'IES JAUME I I COMBO DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE SALOU.

- a les 19.30 h - a l'Exterior del Teatre Auditori de Salou (TAS): ACTUACIÓ A CÀRREC DEL BALL DE BASTONS DE L'IES JAUME I, GRALLERS TOC DE FUSTA, GEGANTS I GRALLERS DE SALOU I GRALLERS LA TAROTA.

- a les 20.30 h - al Teatre Auditori de Salou (TAS): CONCERT A CÀRREC DEL CORO VASCO AMA-LUR, COR XÀLDIGA DE CAPELLADES, CORAL EIXÀRCIA, CORO ENARMONIA DE SARAGOSSA I COR JOVE VILA DE SALOU.

Document Actions