Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

XVII Juguem a la Platja

El proper 21 i 28 de maig, de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores, tindrà lloc el ja tradicional Juguem a la Platja a la platja de Ponent (al Costat del Club Nàutic). Es tracta d’un torneig de futbol i de voleï platja que compta ja amb XVII edicions, adreçat a la gent jove de Salou tot i que també podran participar altres escoles del municipi.

dilluns 16 maig 2011

El proper 21 i 28 de maig, de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores, tindrà lloc el ja tradicional Juguem a la Platja a la platja de Ponent (al Costat del Club Nàutic). Es tracta d’un torneig de futbol i de voleï platja que compta ja amb XVII edicions, adreçat a la gent jove de Salou tot i que també podran participar altres escoles del municipi. Durant aquests dies es disputaran diferents lligues de futbol-platja i volei-platja

Les categories seran : Aleví 10 i 11 anys(5 i 6è primària), infantil 12 i 13 anys(1 i 2n d´ESO) i Cadet 14 i 15 anys (3 I 4RT D´ESO). La inscripció serà gratuïta fins el 14 de maig al pavelló d’esports o a les escoles on es repartiran samarretes de record per tothom i trofeus pels classificats. Es preveu la participació d'uns 300 participants de diferents edats.

Document Actions