Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Marcadors

Escola Santa Maria del Mar

Adreça:
C. Juan Manuel Muñoz Rodríguez, 5
Telèfon:
977 382 302
Web:
http://www.santamariadelmar.cat
Correu electrònic:
e3004931@xtec.cat
Ciutat:
Salou
Codi Postal:
43840

Nivells Educatius: Educació Infantil 2n cilce: de 3 a 6 anys. Educació Primària: de 6 a 12 anys.

Instal·lacions i serveis: Atenció extraescolar: "Bon dia" de 7.45 h a 9 h. Menjador escolar amb cuina pròpia, gestionat per l'AMPA. L'AMPA ofereix activitats extraescolars i de lleure. EAP (Equip d'Assessorament Psicopedagògic). Pistes poliesportives i gimnàs. Aula d'informàtica mòbil. Connexió WIFI en tot el recinte escolar. Aula d'Anglès amb dotació tecnològica. Biblioteca escolar. SEP (suport escolar personalitzat). Assessorament d'arts plàstiques i d'expressió oral. Pla Educatiu d'Entorn.

Servei de transport escolar gestionat per l'Ajuntament.

Vida escolar: Ensenyaments reglats. Treball per projectes a Educació Infantil. Treball sistemàtic de la lectura en tots els nivells. Participació en el Pla d'impuls de la lectura del Departament d'Ensenyament. Laboratori d’idiomes, aula d’informàtica, aula de música, biblioteca, aula de ciències (en procés de dotació) i aules de suport. Totes les aules estan dotades de pissarres digitals interactives. Realització d’activitats interactives a l’aula mitjançant  "notebooks" (ordinadors petits). Utilització de recursos educatius digitals 2.0: “Google APPS for education” i plataforma social educativa “Edmodo” a Cicle Superior.  Ensenyament de l’Anglès des de Pàrvuls 4 anys amb la utilització d’una aula virtual amb activitats en línia (3r, 4t, 5è i 6è). Treball oral específic de la llengua anglesa a Cicle Superior. Participació en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Salou: natació a 2n de primària, assessorament de l'àrea de plàstica, Educació Viària, Educació mediambiental, curs d'iniciació a la sardana a Cicle Mitjà, taller d'expressió oral i corporal, participació en el Pla Educatiu d’Entorn i programa "Acosta't al mar". Certamen literari i plàstic 30 d'Octubre. Certamen literari escolar (Premis Sant Jordi) promogut per l'escola i l'AMPA. Hort escolar. Festa de comiat als alumnes que finalitzen l'etapa.

Les sol·licituds de preinscripció es formalitzen, dins els períodes indicats, en l'imprès que es troba a disposició dels sol·licitants als centres educatius, als ajuntaments, a les oficines municipals d'escolarització, als serveis territorials del Departament d'Educació i al web del Departament, a l'adreça http://www.gencat.cat/preinscripcio.

 

Galeria d'imatges

Imagen_056.jpg
Imagen_013.jpg
TEATRE.JPG
3-XERRADES.JPG

Document Actions