Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Marcadors

Institut Jaume I

Adreça:
C. Advocat Gallego, 6
Telèfon:
977384771 - 977385293
Web:
http://iesjaume1.cat
Correu electrònic:
e3007543@xtec.cat
Ciutat:
Salou
Codi Postal:
43840

Nivells educatius:

ESO - Educació Secundària Obligatòria

- Batxillerat: Ciències i Tecnologia,  Humanitats i Ciències Socials, i Batxillerat Arts  (Via d’arts plàstiques, imatge i disseny i Via d’arts escèniques, música i dansa)

- Formació Professional:

- CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

  • Atenció administrativa (2 cursos)
  • Atenció a persones en situació de dependència (2 cursos)

- CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

  • Administració i finances (2 cursos)
  • Animació sociocultural i turístic (2 cursos nou)

- ENSENYAMENTS ESPORTIUS

  • Vela (1 curs)
  • Salvament i Socorrisme - Grau Mitjà (1 curs) i Grau Superior (1 curs)

Instal·lacions i serveis: Projecte d’innovació eduCAT 2.0 i Projecte de Qualitat i Millora contínua. Certificació ISO 9001: 2008. Centre referent per a l’alumnat que segueix programes esportius d’alt rendiment o de tecnificació esportiva en l’àmbit dels Serveis Territorials de Tarragona. Pla estratègic per al foment de la Competència Emprenedora. Pla d’impuls a la Lectura. Entorns Virtuals d’Aprenentatge (Moodle, Intraweb, Blocs d’Aula, Correu corporatiu i Portafoli). Centre Pràcticum del Màster de Formació del Professorat de secundària. Programa Acredita’t i Serveis d’assessorament i reconeixement acadèmic de l’experiència laboral. Projectes Kitcaixa Joves emprenedors i Junior Achievement.

Gimnàs i pistes poliesportives. Ascensor per a persones amb discapacitats físiques. Aula d’acollida. AMPA i Escola de pares i mares. Biblioteca. Laboratoris de ciències i idiomes. AIS i Tallers (Aules d’Atenció Individualitzada). Cant coral. Conjunt Instrumental. Aules d’informàtica i connexió WIFI. Pissarres digitals i equipaments audiovisuals multimèdia. Formació de Centre de Treball (FCT). Pàrquing per a bicicletes. Zones enjardinades. Servei de cantina. Aules específiques (música, dibuix, cicles formatius, tecnologia...). Agent de la Salut. Punt d’informació juvenil. Participació al Fòrum TRICS. Agenda i carnet escolar. Canal YouTube i Revista digital e-Jaume I Magazine.

Servei de transport escolar gestionat per l’Ajuntament.

Vida escolar:  Ensenyaments obligatoris i postobligatoris, sortides pedagògiques i estades culturals i lingüístiques a l’estranger (Berlín, Londres, París...), activitats culturals (cicles de conferències i exposicions...), jornades de portes obertes, orientació professional i acadèmica, educació per la salut,  potenciació de la creativitat i atenció a la formació en TIC (Tecnologies de la informació i la comunicació).  Projecte Actua! amb els tallers de fer teatre (Fem teatre!) cant coral (Cor Crescendo) i d’esports (Enforma’t) en horari de tarda. Apadrinament  d’alumnat nouvingut. Educació emocional i per a la convivència estimulant el respecte, l’empatia, la tolerància i la curiositat intel·lectual. Participació en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Salou: assessorament de l’àrea de plàstica, Educació Viària, Educació mediambiental, taller d’expressió oral i corporal, participació en el Pla Educatiu de l’Entorn i programa “Acostat al mar”.

Les sol·licituds de preinscripció es formalitzen, dins els períodes indicats, en l'imprès que es troba a disposició dels sol·licitants als centres educatius, als ajuntaments, a les oficines municipals d'escolarització, als serveis territorials del Departament d'Educació i al web del Departament, a l'adreça http://www.gencat.cat/preinscripcio.

 

Galeria d'imatges

IMG_6959.jpg
IMG_6881p.jpg
IMG_8444_b.jpg
primer4.jpg
felicitacio_ies25aniversari.jpeg

Document Actions