Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Marcadors

Institut Marta Mata

Adreça:
C. Domènech Sugrañes i Gras, s/n
Telèfon:
977 353 242
Web:
http://institutmartamata.org
Correu electrònic:
e3010347@xtec.cat
Lloc:
Institut Marta Mata
Ciutat:
Salou
Codi Postal:
43840

 Nivells educatius:

- Educació Secundària Obligatòria (ESO)

- Batxillerat:

  • Ciències i Tecnologia
  • Humanitats i Ciències Socials

- PFI-PTT Auxiliar de vendes i oficina d’atenció al Pùblic. Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Salou

Instal·lacions i seveis: Equipaments interactius a totes les aules (projector, pantalla,...). Gimnàs i pistes multiesportives (bàsquet, futbol, handbol, voleibol, tennis de taula...). Hort. Aules específiques de música, dibuix, 2 aules de tecnologia, 3 aules de informàtica. Biblioteca. Laboratoris de ciències naturals i de física i química. Laboratori fotogràfic. Pàrking per a bicicletes. Orientació psicopedagògica. Servei de menjador. Estudi assistit (Programa PROA). Pla català d'Esport a l'escola. Aula d'acollida. Aula Oberta. Atenció a la diversitat. Segona llengua estrangera: alemany. Punt d’informació juvenil. Agent de Salut. Fons de llibres (gestionat per l’AMPA). Activitats extraescolars gestionades per l' AMPA (teatre, converses en anglès i reforç de matemàtiques).

Vida escolar: Ensenyaments obligatoris i postobligatoris. Escola Verda. Sortides pedagògiques, activitats culturals, activitats de teatre. La revista. Jornada Cultural i de portes obertes, activitat de l’hort, coral. Educació en valors, esforç, ordre i feina ben feta, foment de la convivència i respecte envers a un mateix i els altres. Pla d’acció tutorial. Dinàmica de grups. Competències esportives a l’hora d’esbarjo. Programa Dynamis (Educació per la salut). Intercanvi amb el Colegio Miguel Hernández de Moscou. Pla de lectura diària. Participació en concursos : Pica lletres, Congur Fonix, Fòrum Trics. Participació en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Salou: assessorament de l’àrea de plàstica, Educació Viària, Educació mediambiental, taller d’expressió oral i corporal, participació en el Pla Educatiu de l’Entorn i programa “Acostat al mar”.

Les sol·licituds de preinscripció es formalitzaran, dins dels períodes indicats, a l’imprès que es troba a disposició dels sol·licitants en els centres educatius, ajuntaments, oficines municipals d’escolarització, als serveis territorials del Departament d’Educació i a la web del Departament, a l’adreça http://www.gencat.cat/preinscripció.

 

Document Actions