Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Marcadors

Llar d'infants municipal "El Cavallet de Mar"

Adreça:
C. Domènech Sugrañes i Gras s/n
Telèfon:
977 388 154
Correu electrònic:
e3012022@xtec.cat
Ciutat:
Salou
Codi Postal:
43840
La Diputació de Tarragona ha subvencionat aquesta llar d’infants durant el curs 2019-2020, amb un import de 45.237,50 €, dins del programa extraordinari de suport als centres d’educació infantil de titularitat municipal.

Nivells educatius: Nens de 4 mesos a 3 anys

Instal·lacions i serveis: Servei d'educació i atenció a l'infant. Horari escolar de 8.45h. a 13.45h. i de 14.45h. a 17h.  Està oberta el mes d'agost (casal d'estiu).

Servei d'acollida de 7.45h. a 8.45h. i de 17h. a 18h. (segons demanda). Servei de menjador (dinar i berenar). Quotes diferenciades mig dia i dia sencer. Oberta durant tot l'any, amb l'horari habitual. Sala de descans. Sala de psicomotricitat. Sala polivalent. Gran zona d'esbarjo. Sortides  educatives. Educadora/tutora per aula i educadora de reforç per curs. Suport de l'EAP (Equip d'Assessorament Psicopedagògic). Assessorament psicopedagògic diari per la pedagoga del centre (detecció a l'aula, recursos d'intervenció, orientació a pares). sessions de psicomotricitat per experta psicomotricista. Espai Família, AMPA, Consell Escolar.

Vida escolar: Les àrees d'experiència i desenvolupament són: la descoberta d'un mateix i dels altres, la descoberta de l'entorn, la comunicació i llenguatge i l'atenció a la diversitat.

Es defensa l'educació globalitzadora amb un clima afectiu. Es concedeix molta atenció en que el seu desenvolupament emocional sigui equilibrat, estable i segur. Es treballa de manera transversal l'experimentació, la manipulació i el joc per afavorir la descoberta. Atenció individualitzada. Es fa un seguiment del desenvolupament de l'infant que possibiliti el coneixement de les condicions inicials individuals de cada infant, dels progressos que ha efectuat en el seu desenvolupament i el grau d'assoliment dels objectius educatius escolars.

Coeducació família/escola. Potenciació en el nen d'una actitud curiosa i investigadora. Foment de la integració a la interculturalitat. Es treballen i celebren les festes tradicionals i locals. Sortides a l'entorn.

 

Galeria d'imatges

cavallet-foto-4.jpg
cavallet-foto-3.jpg
cavallet-foto-2.jpg
Cavallet+foto+1.jpg

Document Actions