Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde felicita el Club d’Handbol Salou, campió del torneig de Sant Joan Despí

Es tracta d’un dels torneigs més importants de Catalunya, en categoria aleví, amb més de 500 participants. El jugador de l’Handbol Salou, Marc Romans, ha estat escollit millor jugador del campionat

dilluns 23 maig 2011

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el Regidor d'Esports, David Ninyà, han rebut en una recepció als jugadors, entrenador i presidenta del Club Handol Salou que el passat 8 de maig  va proclamar-se campió del torneig aleví de Sant Joan Despí enfrontant-se a equips arribats de tota Catalunya. A la gran final del torneig l’esperava el campió de la lliga del Vallès Occidental el  Ramon i Cajal. Finalment, el partit es va tancar amb un resultat global de la final: Handbol Salou 43 – Ramon i Cajal 32.

L’equip va fer un torneig impecable guanyant tots els partits i desenvolupant el millor joc del campionat en opinió dels tècnics presents. A més, el jugador de l’Handbol Salou Marc Romans va rebre el trofeu de millor jugador del campionat que li van entregar el pivot del Barça, Jesper Noddesbo i el lateral Igropulo. Estava present a l’ entrega de premis el president de la Federació Catalana Sr Tomàs Moral i diverses autoritats locals. L’entrenador del Handbol Salou i seleccionador infantil català Armand Rubiño es va mostrar molt orgullós del seus nois en acabar la competició pel seu esforç, treball en equip i qualitat. Precisament, l’alcalde Granados ha volgut felicitar els joves, el club i la presidència de l’entitat per la fita assolida i els ha animat a seguir treballant en la línia de l’esforç personal i de l’equip.
 A més, cal recordar que en la lliga de Tarragona els alevins del Handbol Salou són líders, ja són matemàticament campions, han complert dos anys sense perdre cap partit en aquesta competició des de març del 2009. Representaran a la Salou i a la demarcació de Tarragona en el proper campionat de Catalunya Aleví que es jugarà 11 i 12 de juny a Sabadell.