Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de la UEC Salou aprenen a fer coques de Sant Joan al ‘Salou T’inclou’

Amb aquest últim monogràfic professional és dona per finalitzat el curs i l’estada a l’empresa, que s’ha dut a terme a través del projecte

dimecres 08 juny 2011

Els alumnes de la UEC Salou han participat en el tercer monogràfic dedicat a “Coques de Sant Joan” realitzat a l’obrador de la Fleca Pastisseria Carbonell,S.L. Amb aquest últim monogràfic professional és dona per finalitzat el curs i l’estada a l’empresa on s’ha dut a terme el projecte “Salou T’inclou” del Pla Educatiu d’Entorn.

Tots els participants han aconseguit acreditar-se amb el títol corresponent al curs. Les temàtiques dels monogràfics han estat relacionades amb les festivitats i tradicions culinàries típiques de la nostra terra, com els panellets al novembre, el tortell de reis per Nadal i en aquest cas, les coques de la pròxima revetlla de Sant Joan. Amb aquesta estada a l’Empresa els alumnes de la UEC Salou s’han apropat, un cop més, al món laboral i a les sortides professionals, aprofitant les empreses de l’entorn més pròxim

La Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) ubicada al Centre de Formació Atenea és l’espai on els joves realitzen cursos i tallers programats d’habilitats socials, pastisseria, cuina o gelateria, en definitiva una formació que els acrediti i els prepari pel seu futur professional així com el treball en l’àmbit social.

Galeria d'imatges

P6010043.JPG
P6010043.JPG

Document Actions