Portal toolbar

Esports

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Salou el XXII Juguem a la Platja amb 150 participants

dilluns 05 juny 2017

Aquest cap de setmana, de 9 a 19 hores, ha tingut lloc el ja tradicional Juguem a la Platja, a la platja de Ponent (al Costat del Club Nàutic). Es tracta d’un torneig de futbol i voleï platja que compta ja amb la XXIIª edició. El torneig, està adreçat a la gent jove dels diferents col·legis e instituts de Salou, tot i que també hi han participat nens d´altres escoles.

Els guanyadors de les diferents categories van ser: en la modalitat de Futbol-Platja i en categoria alevins “Los Tetes”, mentre que en la categoria infantil els guanyadors van ser “Jaguar in the Beach”. Pel que fa a la modalitat de Volei-Platja en la categoria alevins, els guanyadors han estat Kawaii Girls.

Pel que fa a la participació va ser d'uns 150 participants, repartits en diferents categories. A tots ells se’ls va repartir samarretes de record i es van lliurar els trofeus als 1ers i 2ns classificats.