Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

L’homenatge als Rolling Stones del Rock & Grill Café, degustació guanyadora del Gastrotour Salou 2017

dimarts 11 juliol 2017

El restaurant Terramar, segona millor tapa amb el rotllet de llenguado i gamba amb salsa de cava titulada ‘Delicia Terramar’

La sisena edició de la ruta de tapes del municipi aconsegueix superar les 100,000 degustacions en els deu dies de funcionament

 

El restaurant Rock & Grill café ha rebut el primer premi a la millor creació de la ruta de tapes Gastrotour Salou 2017 per la seva degustació ’homenatge als rolling stones' on es combinaven tres plats en els que se servia primer un wellington de sucosa galta de vedella a l’idiazabal, regat amb sangria de gerd i de postres un tall de torró. Aquesta deliciosa combinació li ha merescut al seu xef David Santoro la placa més desitjada d’aquesta nova edició; superant per tant, la tercera posició aconseguida la passada edició. Pel que fa al segon premi, segons les votacions populars, el mereixedor de la distinció ha estat pel restaurant Torremar; aquest establiment de l’espigó del Moll va servir durant els deu dies de la ruta un rotllet de llenguado i gamba amb salsa de cava.  

Però els premis que s’han concedit avui a mans de l’alcalde Pere Granados i de las regidora de Promoció Econòmica, Martina Fourrier, han anat també per a dos establiments, els quals han quedat empatats amb la tapa més original; d’una banda, La Ibense  amb ‘panna cotta primavera’, un gelat de panna cota tropical i sorbet de mandarina i carabassa regat amb una copa de cava Adernats i el plat de Lunattic ‘la vieira se va al monte’: una vieira en textures d’all, sorbet cítric, broqueta de baldana DO Deltebre junt amb cansalada ibèrica i chutney de piquillo. Precisament aquest plat també ha rebut el premi al millor servei, una de les novetats de les bases del concurs d’enguany.

 

Enguany, aquesta sisena ruta gastronòmica que ha comptat amb una seixantena de participants ha destacat per la gran varietat i qualitat de degustacions que s’han ofert, servint-se més de 100.000 tapes entre el 26 de maig i el 4 de juny. La ruta pel municipi de Salou ha estat patrocinada per San Miguel, i ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou.  

Galeria d'imatges

P1040222.JPG
P1040224.JPG
P1040227.JPG
P1040229.JPG
P1040231.JPG
P1040236.JPG
P1040217.JPG

Document Actions