Notícies

L’equip Flash Back guanya la 34 edició del torneig de futbol platja d’estiu

dimarts 12 agost 2014

El Tutut va quedar subcampió. En aquesta edició hi han participat fins a 8 equips

Aquest cap de setmana s’ha disputat la final del torneig de Futbol Platja 2014. Un campionat que es juga a la platja de Llevant i que enguany arriba ja la 34ena edició. La competició ha reunit a un total de 8  equips participants, majoritàriament d’equips formats per treballadors de bars i restaurants de la nit de Salou. Aquest dissabte, a la final, l’equip Flash Back va jugar la final contra el Tutut i va guanyar en la tanda de penals per 1-1. L’any passat, el Flash Back va quedar subcampió.

Els equips participants d’aquesta nova edició han estat Tutut, City Hall, Flash Back, Flash Bar, Portofino, La Cage, Dos G i Nikita.

El regidor d’esports, Felip Ortiz, va acompanyar els participants a la final i van lliurar els trofeus enmig d’un  clima festiu i amb un gran ambient a la platja de Llevant.

El trofeu va iniciar-se el dilluns 4 d’agost i va acabar el dissabte 9, jugant cada dia les eliminatòries des de les 4 de la tarda i fins a les 8 del vespre.