Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de la UEC visiten l’obrador de la Ibense per aprendre a fer postres

Es tracta d’una experiència enriquidora pels joves que traslladen les aules a les empreses

dimecres 24 abril 2013

Un grup d’alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Salou han passat avui per l’obrador de l’empresa La Ibense on la mestra de cerimònies, Raquel Vilaplana, els ha ensenyat diverses tècniques i la manera de treballar l’elaboració de postres per a restaurants i  hotels. La classe d’avui, formada per set dels catorze joves que integren el grup, han estat aprenent a com tallar la fruita, com tritura-la, a més d’altres trucs per manipular els aliments i conèixer les quantitats de mescles amb les que confeccionar les postres. Tot plegat, una classe pràctica que ha servit per traslladar l’aula a l’empresa i tenir contacte amb una realitat molt interessant per a l’alumnat.

La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha volgut agrair a l’empresària els dos matins que ha dedicat a la formació dels joves –avui era el segon torn- i el ha animat a aprofitar aquestes sessions extra-curriculars per formar-se i tenir una altra raó per estudiar i esforçar-se en obtenir uns bons resultats acadèmics. Per la seva part, el director de la UEC, Robert Nieva, ha explicat que aquest és el segon taller que duen a terme els joves; el primer va realitzar-se a la pizzeria Portofino.

Galeria d'imatges

DSCN0158.JPG
DSCN0158.JPG

Document Actions