Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Agenda

L'aventura històrica

Adreça: En línia

El setembre de l'any 1229, més de cent cinquanta naus cristianes sortien del port de Salou en direcció a l'illa de Mallorca per combatre els infidels. Així començava el viatge de Jaume I el Conqueridor. I com cada any Salou recorda aquesta gesta amb la Festa del Rei Jaume I. Però malgrat tenir-ho tot a punt, aquest any el rei no podrà salpar, ja que li han sorgit uns imprevistos d'última hora...

Si voleu ajudar al rei a resoldre'ls, participeu en l'aventura històrica que us proposem.
Presteu la màxima atenció a les xarxes socials de la Biblioteca de Salou: Facebook, @bibliotecadesalou; Twitter,@bibliosalou i Instagram,@bibliosalou, per descobrir què ha perdut el Rei Jaume I que li impedeix embarcar-se cap a Mallorca.

De l'1 al 4 de setembre, de dimarts a divendres, a partir de les 10.30 h a les nostres xarxes so- cials, us proposem un repte per a cada dia. Per cada repte assolit podreu obtenir un atribut del conqueridor. I si els obteniu tots quatre, aconseguireu una butlla reial per haver ajudat a embarcar el Rei Jaume I cap a la conquesta de Mallorca.

Envia la solució de cada repte amb les teves dades personals al correu biblioteca@salou.cat i participa en la recreació de la gesta històrica d'aquest personatge que va començar a les costes de Salou.

Les activitats es podran seguir als següents perfils de les xarxes socials:

- Biblioteca de Salou: a Facebook, @bibliotecadesalou; a Twitter, @bibliosalou; i a Instagram, @bibliosalou

 
En línia
  • Què Activitats familiars
  • Quan 04/09/2020 de 10:30 a 23:59 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On En línia
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions