Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Agenda

Estiu Jove a la Masia Tous

Adreça: Carrer de Maria Castillo s/n

La regidoria de Joventut ha organitzat 12 tallers, per als joves d’entre 12 i 35 anys, que tindran lloc, majoritàriament, a la Masia Tous de Salou. 
Les inscripcions es poden fer, a partir del dilluns 21 de juny, a través de l’aplicació RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ)

Calendari d’activitats

El taller d’art urbà es realitzarà els dies 2, 9, 16 i 23 de juliol, de 10 a 13 h, i s’adreça a joves majors de 12 anys. En el marc d’aquesta activitat, es pintaran dues parets interiors de les sales de la Masia Tous. El taller és a càrrec dels artistes Xavier Oliach Fàbregas (GASIC PAINTER); Josep Prous Parellada (RUSTIK STUDIO); i Jordi Mercadé Ferré (KSP); i compta amb la col·laboració d’Artclub Salou. Les inscripcions caldrà fer-les per a les quatre sessions. 

D’altra banda, el taller de Rap, consistirà en tres sessions de rap i una de gravació, i es durà a terme els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol, de 10 a 12 h; per als joves d’entre 12 i 17 anys. Anirà a càrrec de Charlee, amb la col·laboració de Versembrant. Les inscripcions són per a les quatre sessions. 

També, el taller de circ, el dia 21 de juliol, de 19 a 20.30 h, a càrrec de la Circoteca. El material que es farà servir serà: cable de funambulisme, 2 boles d’equilibris, xanques, rola-bola, pedals-go, malabars, hula-hoops, minitrapezis, i minibicicletes sense circuit.

Així mateix, es durà a terme el taller de Hip Hop, els dies 5 d’agost, de 10 a 11.30 hores, i el 2 de setembre, de 18 a 19.30 h, i s’adreçarà al jovent major de 12 anys. Anirà a càrrec de Salva Faye, amb la col·laboració de l’Escola de Ball Nou Estil. 

El 10 d’agost, d’11 a 13 h, també es farà el taller de customització de samarretes, per a joves majors de 12 anys, a càrrec d’Elisabet Boal, amb la col·laboració de l’Associació d’il·lustradores de Tarragona (AIT). 

El workshop de New Style, que tindrà lloc els dies 12 d’agost, de 10 a 11.30 h, i el 9 de setembre, de 18 a 19.30 h, s’adreça a joves de més de 12 anys, i anirà a càrrec de Xavi Rubí, amb la col·laboració de l’Escola de dansa Sandra Rubí. 

El taller de Modern Jazz, el 19 d’agost, de 10 a 11.30 h, i el 22 de juliol, de 18 a 19.30 h, per a joves de més de 12 anys. El durà a terme Ekaterina Zolotova, amb el suport de l’Escola de dansa Escena Salou. 

La Sortida Workout (iniciació a la disciplina triatló), per a majors de 16 anys, tindrà lloc el 24 d’agost, de 19.30 a 21 h, a la Platja de Ponent, a la Base Nàutica. Aquesta activitat anirà a càrrec de Club Triatló Salou Costa Daurada. 

Així mateix, el 3 d’agost es farà el taller de dibuix manga i còmic, en horari d’11 a 13 h, per a persones majors de 12 anys, a càrrec de Marc Baiget, amb la col·laboració de l'Associació d’il·lustradores de Tarragona (AIT). 

D’altra banda, cal destacar el taller d’estampació de bosses creatives, que es durà a terme el 15 de setembre, de 17.30 a 19.30 h, per a joves d’entre 12 i 17 anys, a càrrec de Marta Escobar, amb el suport de l’Associació d’il·lustradores de Tarragona (AIT). 

Per últim, la xerrada “Relacions saludables a les xarxes”, el 28 de setembre, de 17 a 19 h, amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut i de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil. 

Per poder participar en les activitats, caldrà fer-se el Carnet Jove Masia Tous, través de la plataforma RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ). Aquest document acredita el/la jove com a usuari/ària de la instal·lació, i amb el què, properament, podran disposar de descomptes i avantatges en diversos establiments del municipi. Cal dir que és necessari estar empadronat a Salou.

Així mateix, mitjançant aquesta aplicació, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ), els joves també podran reservar les diferents sales de la Masia Tous: sala de formació, sala d’oci, sala d’estudi i la polivalent, a partir del 28 de juny. Les reserves es faran segons els aforaments i criteris establerts per la COVID-19. L'horari de la Masia Tous per reservar sales és de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores, i de 17 a 20 hores.
Punt d'informació Juvenil Masia Tous
  • Què Altres
  • Quan 23/07/2021 de 10:00 a 13:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Punt d'informació Juvenil Masia Tous
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions