Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Agenda

Sabor Salou

Web: https://www.saborsalou.cat/

Adreça: Passeig Jaume I

Del 3 al 5 de maig, el passeig Jaume I de Salou es transformarà en l'epicentre de la gastronomia amb la celebració de la XII edició de Sabor Salou, una festa sensorial que atrau anualment més de 40.000 persones, entusiastes de la bona cuina, tant residents com visitants.

L'esdeveniment, emblemàtic en la regió, és una finestra oberta a la riquesa culinària de Salou, on els assistents podran gaudir de més de 50.000 degustacions distribuïdes en 42 estands, oferint una mostra excepcional de la gastronomia local i els productes més selectes amb Denominació d'Origen Protegida del territori.

A més de la rica oferta gastronòmica, Sabor Salou enguany inclou una àmplia gamma de tastos especialitzats: els amants del bon vi podran gaudir de sessions de tast de vins, mentre que els aficionats al cafè podran descobrir secrets en sessions de tast de cafè. No faltaran tampoc els tastos de cerveses artesanals, així com d'oli i de mel, tots ells productes destacats de la regió.

Per als més petits, l'esdeveniment comptarà amb tallers infantils on podran aprendre a fer pizzes i hamburgueses, una activitat que promet ser tan educativa com divertida. També hi haurà showcookings, on xefs locals i convidats demostraran les seves habilitats culinàries en directe, creant plats exquisits davant del públic assistent.
Passeig Jaume I
  • Què Gastronomia
  • Quan 05/05/2024 de 11:00 a 23:59 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Passeig Jaume I
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions