Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Carnet Jove

Punt d'Informació Juvenil (PIJ) Masia Tous

Què és la Masia Tous?

La Masia Tous és un centre juvenil corresponent a l'àrea de Joventut i Adolescència de l'Ajuntament de Salou i que va destinat als joves del municipi d'entre 12 i 35 anys.

 

És un punt de referència per a la joventut, on s'ofereixen espais de socialització i descobriment de noves línies de desenvolupament personal, formació, participació, relació i oci saludable.

La Masia Tous ofereix diverses sales per a la pràctica d'activitats de lleure i formació, com la sala d'oci, dues sales d'assaig (de ball i de música), una sala polivalent, una sala de formació, una sala d'estudi, un rocòdrom i una zona exterior amb wi-fi.

 

       

 

                    

                                    

 

                                      

També inclou el Punt d'informació Juvenil de Salou (PIJ Salou), un espai que proporciona informació, orientació i assessorament als joves del municipi sobre els temes que són del seu interès, com són treball, voluntariat, formació, salut, etc.

 

Què és el carnet jove?

Tots els joves de Salou d'entre 12 i 35 anys podran obtenir el carnet Jove de la Masia Tous fent-lo directament a la Masia Tous o a través de la plataforma salou.reservaplay.cat

Aquest carnet els permetrà reservar les sales de ball, de música, de formació, i la polivalent, per realitzar diferents activitats. 

També podran fer ús de la sala d'oci, una sala d'entrada lliure sense inscripció (només has de tenir el carnet) i que consta de dos futbolins, dos taules de ping-pong, un air-hockey i una PlayStation 5 on els joves podran gaudir en el seu temps lliure amb els seus amics  i poder participar a les diferents competicions, gimcanes o simplement passar una bona estona jugant amb els amics. 

 

 

I obtenir bons descomptes a totes les empreses, clubs i establiments que ofereixen alguna promoció als joves de Salou. 

Document Actions