Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

El Grup de Dones de Salou rep un reconeixement públic de la Generalitat pels 25 anys de trajectòria

dimarts 09 octubre 2018

L’alcalde i la regidora de Benestar i Serveis Socials van acompanyar la presidenta del Grup i les altres membres a l’Auditori del Conservatori del Liceu de Barcelona

El Grup de Dones de Salou ha rebut un reconeixement de mans de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada, en el marc d’un homenatge i reconeixement públic que el Govern de la Generalitat de Catalunya ha fet a 50 associacions de dones que han arribat als 25 anys de trajectòria. A l’acte, celebrat a l’Auditori del Conservatori del Liceu de Barcelona, també hi ha assistit l’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza acompanyant la presidenta del Grup de Dones de Salou, Silvia Rovira, i altres membres de la junta i associades. El batlle ha felicitat el grup tot destacant “la tasca del dia a dia d’aquesta entitat de Salou on hi ha més de 300 associades i la feina que duen a terme  per crear espais de presa de consciència i reflexió individual i col·lectiva”. Per la seva part, la regidora Estela Baeza ha aplaudit la “tasca desinteressada que duen a terme en el dia a dia per reivindicar la igualtat efectiva, a més d’organitzar un conjunt d’activitats socials com a eina d’interrelació”.

L’acte, que va tenir lloc ahir a la tarda, va consistir en una taula rodona amb cinc representants de les entitats de dones on van exposar la seva tasca en favor de l’equitat de gènere. Hi han participat, a més de Sílvia Rovira, de l’Associació Dones de Salou altres representants de l’Associació de Dones Periodistes (Barcelona); Alba Associació de dones de la Garrotxa (Olot, Girona); l’Associació de Dones Mareselva (Cubells, Lleida) i de l’Associació de Mestresses de casa de Xerta ( Terres de l’Ebre).

 

Document Actions