Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

El Grup Freesia organitza, demà diumenge, la 18a edició de la Fira de Nadal Benèfica per la lluita contra el càncer a Salou

dissabte 30 novembre 2019

Tots els beneficis es donaran a l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i el Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas (CNIO)

El mercat tindrà lloc de 10.30 h a 16.30 h, al Centre Cívic de l’Ajuntament (c. de l’Advocat Gallego, 2); l’entrada donatiu és d’1 euro (entrada de nens/es gratuïta)

El Grup Freesia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, organitza, demà diumenge, dia 1 de desembre, la 18a edició de la Fira de Nadal Benèfica per la lluita contra el càncer, que tindrà lloc de 10.30 h a 16.30 h, al Centre Cívic del Consistori salouenc (c. de l’Advocat Gallego, 2).

L’entrada donatiu es podrà adquirir, demà, al preu d’1 euro; els nens i nenes podran entrar a la fira de forma gratuïta. Al mercat es podran comprar regals, decoracions, postals i joguines; així com participar al gran sorteig de premis, ‘tómbola’ i moltes sorpreses més. Les persones assistents també tindran l’oportunitat de tastar menjars típics.

Tota la recaptació anirà a benefici de l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i el Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas (CNIO).

Galeria d'imatges

freesia.jpeg
freesia 2.jpg

Document Actions