Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

El Servei d’Informació i Assessorament a les Dones (SIAD) de Salou obre inscripcions pel nou taller gratuït d’higiene mental

dimecres 02 octubre 2019

Aquest taller, de 20 hores, començarà el proper dimecres, dia 9 d’octubre, i es durà a terme cada dilluns i dimecres, fins l’11 de novembre, en horari de 10h a 12h, a l’Espai Municipal d’Atenció Social (MAS) (c. Ebre, 11) del municipi

El Servei d'informació i Assessorament a les Dones (SIAD) de la Regidoria de Benestar, Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Salou, dirigit per la regidora Estela Baeza, iniciarà el proper dimecres, dia 9 d’octubre, el nou taller d’higiene mental, adreçat, exclusivament, a dones empadronades a Salou.

Segons ha manifestat la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, “com a Ajuntament, potenciem aquelles activitats que s’ofereixen des del SIAD, adreçades a orientar i assessorar les dones del nostre municipi, per millorar la seva qualitat de vida i la seva salut emocional”.

Els objectius d’aquest curs són treballar diferents continguts per assolir el benestar emocional com l’autoestima, l’assertivitat, la consciència d'igualtat, la gestió dels pensaments negatius, les relacions funcionals, etc.; i donar a conèixer tècniques i teràpies que facin sentir millor la persona.

Aquest taller compta amb un total de 20 hores, repartides fins l’11 de novembre, cada dilluns i dimecres, en horari de 10 a 12 hores; i es durà a terme a l’Espai Municipal d’Atenció Social (MAS), situat al c. Ebre, 11. La psicòloga del SIAD, Reme Redondo, serà l’encarregada d’impartir la formació.

La inscripció per a aquest taller és gratuïta i oberta fins a exhaurir les places existents, que són un màxim de 15. Les dones interessades en apuntar-se ho podran fer, presencialment, a l'Espai MAS, de dilluns a divendres, -dimecres tancat-, en horari de 10h a 13h. També podran reservar la seva plaça a través del correu electrònic, a l'adreça siadones@salou.cat.

Document Actions