Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Finalitzen el Casal d'Estiu Xic 's, l'Escola d'Estiu del Dofí Màgic, i l'Escola Esportiva, amb la celebració d'una gran festa conjunta

divendres 01 setembre 2017

Prop de 350 nens i nenes han passat pels centres durant els mesos de juliol i agost

Aquest matí al Casal d'Estiu Xic'S, l'Escola Esportiva d'Estiu, i l'Escola d'Estiu del Dofí Màgic, han celebrat conjuntament la festa de cloenda després d'un estiu ple d'activitats. La gran festa de final d'estiu, celebrada a l'escola Europa i al Pavelló Salou Centre, ha començat a les 9.30h amb diverses actuacions dels mateixos nens que formen els centres davant l'atenta mirada dels seus familiars, per posteriorment esmorzar tots junts en el mateix pati de l'escola. A continuació, a les 10.30h, el Mag Albert, els ha mostrat els seus millors trucs en l'escenari del Pavelló Salou Centre. Per finalitzar, els nens i nenes s'han dirigit al pati de l'escola Europa on han celebrat la festa de l'escuma.

Al llarg d'aquest estiu els nens i nenes, han portat a terme múltiples activitats com fer sortides a la platja ia la piscina; gaudir dels inflables a la platja; sortides en bicicleta; classes d'educació viària; veure pel·lícules de cinema infantil; participar en gimcanes; entre un llarg etcètera. A la cloenda també hi han estat presents el Rocky i la Confetina que han animat el matí participant en les activitats i esmorzant coca amb sucre i refrescos amb els nens i nenes dels diferents centres.

Document Actions