Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

L’Ajuntament homenatja la gent gran, amb motiu de la Festa Major d’hivern 2020

dijous 23 gener 2020

Encara queden invitacions, de caràcter gratuït, pel berenar amb ball, que tindrà lloc el proper dilluns, 27 de gener, a l’Envelat

També es farà un homenatge a Mª Teresa Bargalló Gendre com a la dona gran del municipi, el dia 30, amb la col·laboració amb el Grup de Dones de Salou

La regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou homenatjarà la gent gran en diversos actes de la programació de la Festa Major d’hivern 2020, per al desenvolupament de Polítiques d’Igualació i Sensibilització.

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha assenyalat que “l'objectiu d’aquests actes és valorar i posar de manifest la gran importància que té la gent gran a la nostra societat”. Així mateix, l’edila ha destacat que “tots ells i elles han contribuït a construir la història de Salou, i han marcat en el passat allò que avui en dia som com a municipi; i, per tant, com a Ajuntament creiem que mereixen aquest homenatge, en el marc de la nostra Festa Major d'hivern”.

Així, el proper dilluns, 27 de gener, es realitzarà, com ja és tradicional, l’homenatge a la gent gran, amb berenar i ball, amb l’actuació musical del conjunt Ruben’s. L’acte, que se celebrarà a les 17 hores, a l’Envelat (parc de Manuel Albinyana), s’adreça a la ciutadania jubilada i empadronada a Salou i a membres de les associacions municipals de gent gran del municipi. Les invitacions, de caràcter gratuït, encara es poden recollir fins dilluns, dia 27, en horari de 10 a 13 h, al passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS), i caldrà presentar-les el mateix dia del berenar. L’aforament és limitat.

L’Ajuntament també organitzarà, juntament amb el Grup de Dones de Salou, l’homenatge a la dona gran del municipi, que enguany es farà a Maria Teresa Bargalló Gendre, amb motiu de la commemoració de la festivitat de Santa Àgueda. L’acte, que tindrà lloc el proper dijous, 30 de gener, a les 19 h, a la Torre Vella, comptarà amb un pica-pica i amb l’actuació de la Coral Eixàrcia de Salou.

Galeria d'imatges

cartell HOMENATGE A LA GENT GRAN 2020_page-0001.jpg

Document Actions