Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

L’alcalde de Salou, Pere Granados, felicita, personalment, la senyora Dolores Novell Bofarull pel seu 100 aniversari

dilluns 18 novembre 2019

El batlle, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha visitat la salouenca aquest migdia i li ha lliurat una placa commemorativa

La senyora Dolores Novell Bofarull va celebrar aquest dissabte, dia 16 de novembre, el seu 100 aniversari, acompanyada de la seva família. Aquest migdia, l’alcalde Pere Granados i la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, en nom de l’Ajuntament de Salou, han visitat la veïna al seu domicili per conèixer-la, personalment, i felicitar-la, i li han lliurat una placa commemorativa. El batlle ha mantingut unes paraules amb l’homenatjada i amb la seva família. A la visita també hi ha estat present la seva filla, Magdalena Maduell, la seva neta Montse, i la seva besneta Lorena.

Dolores Novell va néixer a Vallmoll i porta 25 anys vivint a Salou, concretament, al carrer València. S’ha dedicat a l’ofici de la pagesia, i també a les labors domèstiques per altri. Mai no ha deixat de treballar per tirar la família endavant. Actualment, té 3 nets, en Jordi, en Jaume Joan i la Montse, i 6 besnets, la Lorena, el Gerard, la Magda, en Jaume, la Judit i l’Andrea.

El dia que feia anys, la seva família li va dedicar una missa, que es va celebrar a l’Església de Santa Maria del Mar. Va ser un dia molt especial per a ella i li van regalar moltes flors. També va poder gaudir d’una estona de jugar a cartes amb la seva filla Magdalena i la seva neta Montse, un dels seus entreteniments favorits.

A la senyora Novell sempre li ha agradat fer manualitats, concretament, punt i ganxet, ja que és molt creativa. La seva filla Magdalena sempre ha viscut amb ella, qui agraeix poder seguir tenint-la a casa.

Magdalena també ha valorat positivament la tasca del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, ja que considera que la seva mare està molt ben atesa per l’equip de professionals. La seva filla Magdalena se sent orgullosa de la seva mare i diu d’ella que “ha estat una dona treballadora de sol a sol, molt lluitadora, ha estimat sempre molt la família i és molt bona persona”.

Galeria d'imatges

foto 2.jpg

Document Actions