Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

L’alcalde Pere Granados es reuneix amb el Grup de Dones per parlar sobre el futur Casal de la Dona

divendres 20 setembre 2019

S’ubicarà al carrer Barcelona, a les antigues Cases dels Mestres, amb una superfície de 350 metres quadrats

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de la Dona, Polítiques de Gènere i Igualtat, Julia Gómez, ha mantingut aquest matí una reunió amb la presidenta del Grup de Dones de Salou, Sílvia Rovira, i amb Montserrat Porter, vocal de la junta, per tal de tractar diversos temes d’interès per a l’entitat, com el futur Casal de la Dona que es preveu fer al carrer Barcelona. Aquest equipament serà un centre adaptat pel desenvolupament d’iniciatives, activitats, tallers i cursos del Grup.

Tindrà com a seu dues cases de dues plantes i una sala polivalent; en total, uns 350 metres quadrats. També hi haurà una cuina, pels cursos de formació, i un ascensor per a les persones amb mobilitat reduïda. S’ubicarà a les antigues Cases dels Mestres.

Actualment, les Dones de Salou, un grup molt important i actiu al municipi, tenen el seu local al pis superior del Mercat Municipal.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “estem treballant perquè el Grup de Dones de Salou pugui dur a terme la seva activitat amb una millor qualitat pel que fa a les instal·lacions, ja que és una entitat que desenvolupa una important tasca amb les dones del municipi, des de fa molts anys, i creiem que amb el futur Casal de la Dona podrà incrementar la seva oferta formativa, lúdica, cultural i social”.

 

Galeria d'imatges

Imatge del futur Casal de la Dona.jpg

Document Actions