Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

La capital de la Costa Daurada celebrarà aquest cap de setmana el XXIV Dia Internacional de la Gent Gran

dimecres 27 setembre 2017

El proper 12 de novembre tindrà lloc el dinar homenatge a la gent gran

Un any més, la Regidoria de Benestar i Serveis Socials, amb la col·laboració de les entitats Associació  de  Jubilats  Esplai Salou i Llar Municipal de Jubilats del Parc Salou, celebraran el Dia Internacional de la Gent Gran,organitzant una sèrie d’actes festius.

Tal com explicava la regidora de l’àrea, Estela Baeza, “La celebració del Dia Internacional de la Gent Gran és una excel·lent oportunitat per posar en relleu la important contribució de les persones grans a la societat del nostre municipi”.

Baeza, ha afegit que “amb aquests actes, volem assegurar la plena participació de les persones grans en la societat, així com fomentar  una visió  més integradora i sociable de les persones grans de Salou”.

Els actes organitzats amb la col·laboració de l'Associació  de  Jubilats  Esplai Salou i Llar Municipal de Jubilats del Parc Salou ; tindran el següent programa: el dijous dia 28 de setembre a les 19 hores, es dura a terme l’obertura dels actes a la sala Costa Daurada de l’ajuntament amb cantada de la Coral Alborada, i exposició de treballs de l’Espai de la Gent Gran al hall del TAS, tot acompanyat d’un refrigeri.

El divendres dia 29 de setembre , a les 11h, a la Sala Mediterrània de l'Ajuntament de Salou, tindrà lloc un taller de primers auxilis a la gent gran; aquest taller està organitzat gràcies a la col·laboració  de la Regidoria de Protecció Civil i l’empresa concessionària de Salvament i Socorrisme, Servitur, que impartirà el taller.

Ja per la tarda, a les 18.30h, s’oficiarà una Missa d’homenatge a la Gent Gran de Salou a l’església Santa Maria del Mar; i als voltants de les 19.30h tindrà lloc una cantada d’havaneres a càrrec del grup Sons de Mar a la Torre Vella del municipi. En cas de pluja, la cantada es durà a terme a la sala Europa del TAS.

El dinar en commemoració al ‘Dia Internacional de la Gent Gran’, tindrà lloc el proper 12 de novembre (al passadís del TAS) i a partir de les quatre s’amenitzarà la sobretaula amb petita actuació musical amb l’orquestra Ruben’s fins a les 19h.

Aquest dinar està dirigit a la gent gran que estigui empadronada a Salou, i a tothom que presenti el carnet de soci d’alguna de les dues entitats municipals de gent gran. El preu del tiquets serà de 5€ per persona. El període de la venta de tiquets serà el dia 2 i el 3 de novembre, al passadís del TAS en horari de 10 a 13 hores.

Galeria d'imatges

gent_gran.jpg
DSC00052.JPG
cartell.jpg

Document Actions