Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

La capital de la Costa Daurada reuneix onze grups de dones al voltant de la Torre Vella

dimecres 21 novembre 2018

Aquest matí s’ha celebrat a Salou la trobada de dones del Tarragonès, i al llarg del dia duran a terme diverses activitats al municipi

 

Un total de 150 dones del Tarragonès s’han reunit aquest matí al voltant de la Torre Vella de Salou en una trobada de germanor que ha servit per reivindicar el paper de la dona dins de la societat. La 21ena edició de la Trobada de dones del Tarragonès que ha organitzat el grup de Dones de Salou ha estat tot un repte per l’entitat com ha assegurat la presidenta de l’entitat, Silvia Rovira en la benvinguda que ha fet al pati de la Torre Vella. L’acte de reconeixement a les participants també ha comptat amb la presència de l’alcalde del municipi Pere Granados, de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza i de la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, a més de la presidenta de la Federació de Dones del Tarragonès Carme Cárdenas; a més de les presidentes dels diferents grups de dones i participants.

L’alcalde, per la seva part ha recordat com fa 4 anys ja va tenir lloc aquesta trobada a Salou però al TAS; avui però “obrim el municipi per a totes vosaltres perquè pugueu avançar i defensar els vostres interessos buscant la igualtat en la dona. Tenim molta feina a fer encara perquè la igualtat sigui una realitat”, apuntava el batlle. L’alcalde també ha parlat de la violència i de la tolerància 0 que hem de tenir tots vers el maltractament amb les dones i “espero que tragueu avui moltes conclusions de com seguir avançant en justícia i igualtat”, ha conclòs. La regidora Baeza també ha volgut agrair el Grup de Dones per haver organitzat l’acte lúdic a Salou i ha animat a totes les dones a gaudir de la trobada.

A la trobada han assistit els grups de dones de Salou; El Catllar; Els Pallaresos; La Pineda; la Mare de Déu del Lladó de la Pobla de Mafumet; de Vila-seca; de La nou de Gaià; de la Riera; d’Altafulla; de La Canonja; de Constantí i un altre provinent de Tarragona.

Després dels parlaments s’ha donat pas a un esmorzar, a la visita a les instal·lacions del Centre d’Art de la Torre Vella i posteriorment a un viatge per conèixer diversos punts d’interès de Salou amb el trenet turístic. Per acabar el matí totes les dones celebraran un dinar de germanor al Club Nàutic de Salou i posteriorment lliuraran els records a totes les participants.

Galeria d'imatges

la presidenta del grup de dones de Salou donant la benvinguda.JPG
la regidora de Benestar i Acció Social en la benvinguda.JPG
l'alcalde de Salou en la benvinguda a les dones.JPG
parlaments de benvinguda.JPG
trobada a la torre vella.JPG

Document Actions