Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

La regidoria de Benestar i Serveis Socials obre el termini per subvencionar entitats que treballin per la prevenció i inserció social

dijous 13 juliol 2017

Fins l’11 d’agost es pot presentar la sol·licitud a l’OAC

 

La Regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou ha obert el període de presentació de sol·licituds per acollir-se a la subvenció per entitats d'acció social en una convocatòria de caràcter excepcional. Cal recordar però que anualment la Regidoria de Benestar i Serveis Socials ofereix subvencions per la realització d’activitats en matèria d’acció social, i més  concretament, en la prevenció i/o inserció social, dins dels límits establerts en els pressupostos municipals.  Les entitats que vulguin acollir-s’hi poden consultar les bases i el termini per presentar una sol·licitud estarà oberta fins l’ 11 d'agost  (aquest inclòs) a les dependències de l’OAC (planta baixa de l’Ajuntament).

 

Poden optar a aquesta subvenció municipal totes aquelles entitats i associacions  sense ànim de lucre, que estiguin legalment constituïdes, tinguin la seva seu social o delegació al municipi de Salou, estiguin registrades al registre municipal d’entitats del municipi de Salou i tinguin per finalitat activitats en matèria d'acció social i més concretament, en la prevenció o /i inserció social.

 

La regidora de l’àrea, Estela Baeza, assenyalava que constitueix l’objecte de la subvenció en matèria d'acció social “col·laborar econòmicament amb les associacions i entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de contribuir amb el finançament de les seves despeses de  manteniment i de fomentar la realització de les activitats de contingut social”. Segons figura a les bases és una condició indispensable que les activitats es desenvolupin a Salou i en concret, les activitats orientades a la prevenció, intervenció, assistència, rehabilitació, integració social o promoció del benestar social de la família, la infància, l’adolescència, les  dones, les persones immigrades, les persones majors i els discapacitats i altres col·lectius en situació de risc o necessitat, així com les destinades a la promoció del moviment associatiu i voluntariat social i a l’atenció de situacions de  greus mancances o d’emergència social.

 

 La concessió d’aquesta subvenció no  implica ni la concessió ni la reedició de la subvenció per a  propers anys. Per a més informació els interessats es poden dirigir a l'ESPAI MAS (Espai Municipal d'Acció Social C/ Ebre núm. 11 de 10 a 13 (dimecres tancat).

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

subvencionsacciosocial.jpg

Document Actions