Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

La segona setmana de Festa Major a Salou s’inicia amb el tradicional homenatge a la gent Gran

dilluns 28 gener 2019

 

Aquesta tarda, un total de 340 persones, han gaudit del berenar i ball a la sala Europa del Teatre Auditori

S'ha dut a terme a un emplaçament alternatiu pel fort vent que bufa

 

Gairebé 350 persones de la tercera edat s’han donat cita avui a la sala Europa del TAS per assistir al tradicional berenar d’homenatge a la gent gran de Salou que organitza la regidoria de Benestar i Serveis Socials. Es tracta d’una trobada, molt participativa  que aplega –prèvia recollida del tiquet- a les persones de la tercera edat empadronades al municipi pertanyents a l’Esplai per a la Gent Gran, i el Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou. Tots ells han passat una bona estona en una festa on han estat els autèntics protagonistes. Primer han berenat en companyia de les seves amistats i les autoritats i, després, l'orquestra Ruben's ha estat l'encarregada d'amenitzar el ball a la sala.

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha dirigit unes paraules als assistents en nom del govern i de la corporació -també present a l'acte- i de saludar als presents en el marc d'aquesta trobada anual de Festa Major. La regidora ha excusat a l'alcalde assegurant que “li hagués agradat ser aquí com cada any acompanyant-vos en aquest acte, però que en aquesta edició d’enguany li ha estat impossible i us fa arribar les seves excuses; perquè a hores d’ara es troba a Barcelona en una reunió a la Generalitat, per tractar assumptes de gran interès per Salou referents a la nova estació, la via del tren i el barranc de Barenys; que són temes molt importants pel futur de Salou i la qualitat de vida de tots els salouencs i les salouenques”.

Dit això, Baeza ha volgut agrair a tots els presents la seva assistència "a un dels actes més especials i significatius de la festa major d’hivern que preparem amb molta cura i estima des de la regidoria” i ha afegit que “amb aquest berenar l’Ajuntament de Salou vol posar en valor el vostre protagonisme, perquè en teniu i molt dins del nostre municipi", i ha conclòs la benvinguda afirmant que "amb les vostres il·lusions i el vostre esforç heu construït la història de Salou i avui, en part, us ho volem agrair d'aquesta manera més lúdica”.

 

 

 

 

Galeria d'imatges

20190128_172107.jpg
20190128_171819.jpg
20190128_172321.jpg
20190128_172526.jpg

Document Actions