Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Salou celebra el XXVI Dia Internacional de la Gent Gran 2019, amb actes del 3 al 6 d’octubre

dilluns 23 setembre 2019

Aquest proper dimecres, 25 de setembre, i dijous, dia 26, es vendran al passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS) els tiquets del Dinar Homenatge, que es durà a terme el diumenge, 6 d’octubre

La regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Salou, dirigida per la regidora socialista Estela Baeza, celebra, la setmana que ve, el XXVI Dia Internacional de la Gent Gran 2019. Amb la col·laboració de l’Esplai per a la Gent Gran i el Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou, el Consistori se suma a aquesta commemoració amb una programació que té com a finalitat fer que les persones grans siguin, per un dia, veritables protagonistes i centre d’interès d’arreu del món; així com difondre una imatge més positiva de l’etapa sènior de les persones.

El programa d’enguany és el següent: El proper dijous, dia 3 d’octubre, l’alcalde Pere Granados i la regidora de la Gent Gran, Estela Baeza, pronunciaran el discurs inaugural, a les 19 hores, a la Sala Costa Daurada de l’Ajuntament, on, tot seguit, els assistents podran gaudir de l’actuació de la Coral Alborada de Salou de l’Esplai de Salou, i d’un petit refrigeri.

El dia següent, divendres 4, el duet Xicranda oferirà una Cantada d’Havaneres, a les 19 hores, a la Torre Vella del municipi. En aquest indret, les persones assistents també podran tastar rom cremat. En cas de pluja, els actes es traslladarien a la Sala Europa de l’Ajuntament.

Finalment, diumenge, dia 6, tindrà lloc el Dinar Homenatge a la Gent Gran, com ja és tradició, a les 14 hores, al Passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS), amb posterior ball, amenitzat per l’orquestra Ruben’s.

Els tiquets del dinar, que tindran un preu de 5 euros, es podran adquirir els dies 25 i 26 de setembre, al passadís del TAS, en horari de 10 a 13 hores. El dia 25 de setembre es vendran els tiquets per la ciutadania empadronada a Salou, major de 65 anys; i el dia 26, hi podran continuar anant els empadronats, i els socis d’ambdues entitats de gent gran del municipi, acreditant-se amb el carnet de soci de cada entitat.

Per poder gaudir del dinar, cal ser empadronat/da al municipi del Salou o presentar el carnet de soci de les associacions municipals de gent gran. També caldrà mostrar el tiquet el dia del dinar. Les places són limitades a un màxim de 224 persones.

La regidora de la Gent Gran, Estela Baeza, ha assenyalat que “un any més, el nostre municipi vol posar en rellevància el gran paper que desenvolupa la gent gran en la vida de Salou”. Baeza ha afegit que “és per aquest motiu que organitzem tot un seguit d'actes per tal que puguin gaudir d'un merescut homenatge”.

El Dia Internacional de la Gent Gran, proclamat per l’Assemblea General de Nacions Unides l'1 d’octubre, pretén convidar a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic, i també proposa vetllar per una vellesa digna i segura.

Galeria d'imatges

Cartell Dia Internacional de la Gent Gran Salou 2019.jpg

Document Actions