Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Salou celebrarà la setmana del 10 al 14 d’octubre el XXV Dia Internacional de la Gent Gran

dimecres 26 setembre 2018

El proper 14 d’octubre tindrà lloc el dinar homenatge a la gent gran

Un any més, la Regidoria de Benestar i Serveis Socials, amb la col·laboració de les entitats Associació  de  Jubilats  Esplai Salou i Llar Municipal de Jubilats del Parc Salou, celebraran el Dia Internacional de la Gent Gran, organitzant una sèrie d’actes festius.

Tal com explicava la regidora de l’àrea, Estela Baeza, “La celebració del Dia Internacional de la Gent Gran és una excel·lent oportunitat per posar en relleu la important contribució de les persones grans a la societat del nostre municipi”.

Baeza, ha afegit que “enguany ens fa especial il·lusió ja que celebrem els 25 anys d’aquesta festa on esperem la plena participació de les persones grans del municipi, integrant-les i socialitzant-les”.

Els actes organitzats amb la col·laboració de l'Associació de Jubilats Esplai Salou i la Llar Municipal de Jubilats del Parc Salou; tindran el següent programa: el dimecres dia 10 d’octubre a les 19 hores, es dura a terme l’obertura dels actes a la sala Europa de l’Ajuntament amb cantada de la Coral Alborada.

El dijous dia 11 d'octubre, a les 19h, tindrà lloc una cantada d’havaneres a càrrec del grup BonaMar a la Torre Vella del municipi. En cas de pluja, la cantada es durà a terme a la sala Europa del TAS.

El dinar en commemoració al ‘Dia Internacional de la Gent Gran’, tindrà lloc el diumenge 14 d‘octubre (al passadís del TAS) i a partir de les quatre s’amenitzarà la sobretaula amb petita actuació musical amb l’orquestra Ruben’s fins a les 19h.

Aquest dinar està dirigit a la gent gran que estigui empadronada a Salou, i a tothom que presenti el carnet de soci d’alguna de les dues entitats municipals de gent gran. El preu dels tiquets serà de 5€ per persona. El període de la venta de tiquets serà el dia 3 i el 4 d’octubre, al passadís del TAS en horari de 10 a 13 hores.

 

Galeria d'imatges

dia internacional gent gran.jpg

Document Actions