Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Salou destina 100.000 euros a la concessió d’ajuts econòmics per a les despeses de subministraments de la llar

dijous 23 maig 2019

El proper 27 de maig s’iniciarà el període de sol·licituds i cobrirà la despesa ja efectuada de llum, aigua i gas dels mesos de gener a desembre de 2018

La Regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou informa que el proper 27 de maig s’obre el període de sol·licituds i finalitzarà el 26 de juliol de 2019 (ambdós inclosos) i cobrirà la despesa ja efectuada de llum, aigua i gas de l’any 2018 de fins a 300€ en concepte de llum, 100€ en concepte d’aigua, i 100€ en concepte de gas, amb l’objecte de reduir el gravamen que paguen les famílies amb menys recursos en conceptes com les despeses de subministraments de la llar ocasionades durant els mesos d’entre 1 de gener i desembre de 2018 (ambdós inclosos). L’import màxim que es destinarà durant l’any 2018 per a l’atorgament de les subvencions previstes en aquesta convocatòria serà de 100.000 €.

Per cada mes de subministrament pagat durant l’any anterior a la convocatòria, amb un màxim de 500€ en despeses de la llar pagades de l’any 2018, per persona beneficiària. Així mateix, des de la regidoria s’ha prestat especial atenció sobre aquelles persones que puguin patir una situació d’especial vulnerabilitat i que seran bonificades amb un increment del 5% sobre el total de l’ajut a percebre, com són els casos de persones que puguin acreditar d’acord amb les bases de la convocatòria: un grau de discapacitat igual a superior al 33%, famílies nombroses, família monoparental/marental o víctimes de violència de gènere.

Aquestes ajudes estaran destinades a totes aquelles persones físiques majors de 18 anys empadronades a Salou, que justifiquin dificultats econòmiques, sempre que compleixin els requisits específics descrits a les bases. (Consultar el text íntegre de les bases de la present subvenció municipal a: https://seu.salou.cat)

Les persones interessades poden demanar més informació a l’Espai Municipal d’Atenció Social del C/ Ebre núm. 11 o bé trucant al telèfon: 977.309.206. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 10 a 13 hores, (dimecres tancat). Per tal de dur a terme el registre de sol·licituds es poden adreçar a l’OAC , al vestíbul de l’Ajuntament de Salou de dilluns a divendres de les 8:30 a les 14 hores.

Document Actions